Liikuntaa lapsiperheille

 

Äiti–vauva-jumppa

Torstaisin klo 10.00-10.45 Nuortentalolla os. Eerikinkatu 1

Jumppakausi on 16.1.-14.5.2020 (ei 20.2. ja 9.4.). Kauden osallistumismaksu on 27.50€.

Ovet avataan klo 9.45 ja jumpan jälkeen voi jäädä kahvittelemaan klo 11.30 asti.

Seurakunnan äiti–vauva-jumppa on aikuisen ja alle vuoden ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja mukavaa yhdessäoloa. Mukaan voi ilmoittautua, kun vauva on noin 3 kuukauden ikäinen ja jaksaa kannatella päätään.

Vauvajumppatunnit voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden, mikäli ryhmään mahtuu. Tunnilla yhdistetään aikuisen sykkeen kohottaminen ja lihasten vahvistaminen yhteiseen toimintaan vauvan kanssa. Vauva on luontevasti mukana lähes kaikissa osioissa, esimerkiksi "painona". Tunnin sisällössä huomioidaan äidin palautuminen synnytyksestä. Tunnilla opit myös loruttelemaan vauvan kanssa. Tunnin jälkeen palaudumme yhdessä kahvikupin äärellä. Jumppa auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, myös vauvan käsittelyvarmuus ja vuorovaikutus vahvistuvat.

Mukaan vauvajumppaan tarvitset pyyhkeen tai viltin lapsen alle sekä jumppamaton, sillä teemme välillä liikkeitä lattiatasossa. Voit ottaa lapselle mukaan pienen lelun. Aikuisella olisi hyvä olla rennot jumppavaatteet ja sisälenkkarit tai paljaat jalat sekä juomapullo.

Ilmoittautuminen kevään jumppaan: Ilmoittautumislinkki aukeaa tästä.

 

Vauva ja jumppamatto
liikkuva seurakunta -logo