Hyppää sisältöön

Liikuntaa lapsiperheille


Tanssitan vauvaa- ryhmä -UUSI PAIKKA

Kevätkausi 2024: Torstaisin klo 13.30-14.15 Maarian pappilan tallilla Sorolaisenkatu 4

Kevään 2024 osallistumismaksu on 35€. 

Kevään 2024 Tanssitan vauvaa-kausi on 18.1.-23.5.2024. Ryhmää ei ole to 1.2., talvilomaviikolla (vko 8), hiljaisella viikolla (vko 13) ja to 9.5. (Helatorstaina)

Ovet avataan klo 13.15 ja ryhmän jälkeen voi jäädä kahvittelemaan klo 15.00 asti.

Tanssitan vauvaa-ryhmä on aikuisen ja alle vuoden ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja mukavaa yhdessäoloa. Mukaan voi ilmoittautua, kun vauva on noin 3 kuukauden ikäinen ja jaksaa kannatella päätään.

Tanssitan vauvaa-tunnit voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden, mikäli ryhmään mahtuu. Tunnilla yhdistetään aikuisen sykkeen kohottaminen ja lihasten vahvistaminen yhteiseen toimintaan vauvan kanssa. Tansseissa lapsi on äidin sylissä ja osa liikkeistä tehdään lattiatasossa. Vauva on luontevasti mukana lähes kaikissa osioissa, esimerkiksi "painona". Tunnin sisällössä huomioidaan äidin palautuminen synnytyksestä. Tunnin jälkeen palaudumme yhdessä kahvikupin äärellä. Tanssitan vauvaa-ryhmä auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, myös vauvan käsittelyvarmuus ja vuorovaikutus vahvistuvat.

Mukaan Tanssitan vauvaa-ryhmään tarvitset pyyhkeen tai viltin lapsen alle sekä jumppamaton, sillä teemme välillä liikkeitä lattiatasossa. Voit ottaa lapselle mukaan pienen lelun. Aikuisella olisi hyvä olla rennot jumppavaatteet ja sisälenkkarit tai paljaat jalat sekä juomapullo.

Tanssitan vauvaa-ryhmää ohjaavat lastenohjaajat Piia ja Päivi, jotka ovat käyneet MLL:n- Tanssitan vauvaa- koulutuksen.

Tervetuloa!

 

Haku syksyn 2024 ryhmään on elokuussa (päivimme silloin tälle sivulle ajat ja ilmoittautumislinkin)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vauva ja jumppamatto
liikkuva seurakunta -logo
// ]]>