Liikuntaa lapsiperheille

Jumppakausi on 12.9.–12.12.2019 (ei 17.10.). Kauden osallistumismaksu on 27, 50 €.

Äiti–vauva-jumppa

Torstaisin klo 10.30-11.15 Nuortentalolla os. Eerikinkatu 1

Seurakunnan äiti–vauva-jumppa on aikuisen ja alle vuoden ikäisen lapsen reipas liikuntatuokio ja mukavaa yhdessäoloa. Mukaan voi ilmoittautua, kun vauva on noin 3 kuukauden ikäinen ja jaksaa kannatella päätään.

Vauvajumppatunnit voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa, myös kesken kauden, mikäli ryhmään mahtuu. Tunnilla yhdistetään aikuisen sykkeen kohottaminen ja lihasten vahvistaminen yhteiseen toimintaan vauvan kanssa. Vauva on luontevasti mukana lähes kaikissa osioissa, esimerkiksi "painona". Tunnin sisällössä huomioidaan äidin palautuminen synnytyksestä. Tunnilla opit myös loruttelemaan vauvan kanssa. Tunnin jälkeen palaudumme yhdessä kahvikupin äärellä. Jumppa auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, myös vauvan käsittelyvarmuus ja vuorovaikutus vahvistuvat.

Mukaan vauvajumppaan tarvitset pyyhkeen tai viltin lapsen alle sekä jumppamaton, sillä teemme välillä liikkeitä lattiatasossa. Voit ottaa lapselle mukaan pienen lelun. Aikuisella olisi hyvä olla rennot jumppavaatteet ja sisälenkkarit tai paljaat jalat sekä juomapullo.

» Ilmoittaudu äiti-vauva-jumppaan

Taaperojumppa

Torstaisin klo 9.30-10 Nuortentalolla os. Eerikinkatu 1

Taaperojumppa on aikuisen ja 1-2 -vuotiaan lapsen reipas liikuntatuokio ja mukavaa yhdessäoloa. Mukaan voi ilmoittautua, kun lapsi osaa kävellä. Mukaan voi tulla oman vanhemman, isovanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa. Jumpan voi aloittaa myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa.

Tunnilla vuorottelevat reipas liikunta musiikin tahdissa sekä erilaiset toimintapisteet ja temppuradat. Jumpan jälkeen voi jäädä kahvittelemaan.

Mukaan taaperojumppaan tarvitset jumppamaton, rennot vaatteet aikuiselle ja lapselle, luistamattomat tossut (tai paljaat jalat) sekä juomapullot.

» Ilmoittaudu taaperojumppaan

Vauva ja jumppamatto
liikkuva seurakunta -logo