Täyskymppi 10 vuotta täyttäville

Vuosittain järjestetään kaksi 10-vuotiaille suunnattua tapahtumaa: Täyskymppisynttärit maaliskuussa ja Täyskymppileiri kesäkuussa ennen juhannusta.  

Kymmenvuotiaat saavat henkilökohtaisen kutsun synttäreille ja leirille lopputalven aikana postitse. Täyskymppisynttärit on maksuton tapahtuma. Leirin täysihoidosta, kuljetuksesta ja tapaturmavakuutuksesta peritään leirimaksu. Synttärien ja leirin toteuttajina toimivat seurakuntien työntekijät yhdessä niihin palkattujen kesätyöntekijöiden ja vapaaehtoisten isosten kanssa. 

Täyskympillä on vuosittain teema, jonka kautta kymmenvuotiaille pyritään tarjoamaan mahdollisuus olla omanikäisensä ja omanlaisensa ainutlaatuinen lapsi. Ohjelman kautta pyritään osallistamaan lapsia ja tarjoamaan heille onnistumisen kokemuksia ja turvallisia yhdessäolon hetkiä.


Kymppisynttärit 2019

Aika: Su 24.3.2019 klo 14–16.30
Paikka: Henrikinkirkko, Peltolantie 2

Bussit Kauppatorilta mm. 7, 9, 12 ja 61

Synttärit on tarkoitettu kaikille 2009 syntyneille tytöille ja pojille Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta. Ohjelmassa TV:stä tuttu Taika-Petteri, eri toimintapisteitä sisällä ja ulkona, mm. kasvomaalausta, pomppulinna ja askartelua. Lisäksi arvontaa, jonka palkintona on mm. leffalippuja. Juhlan päättää Taika-Petterin esiintyminen.

Ota yllesi rennot vaatteet, joissa on hyvä liikkua.

Tiedustelut: nuorisosihteeri Leena Lähde, leena.lahde@evl.fi, puh. 040 341 7348


10-leiri 2019

Aika: 17.–19.6.2019
Paikka: Rymättylän Kunstenniemi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. 

Leiri on tarkoitettu 2009 syntyneille tytöille ja pojille Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueella. Leiriin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 115 lasta.

Leirillä on luvassa liikunnallista, monipuolista ja hauskaa ohjelmaa Eko-Kurren saattelemana. Opimme kädentaitoja, järjestämme heimojen (alaleirit) väliset turnajaiset, kuulemme Virsvälkän konsertin ja muuta mukavaa. Leirimaksu on 90 € kattaen majoituksen, ruokailut, materiaalin, matkat sekä vakuutuksen.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje viikolla 21. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

YouTube-video
YouTube-video