Hyppää sisältöön

Täyskymppi 10 vuotta täyttäville

Vuosittain järjestetään kaksi 10-vuotiaille suunnattua tapahtumaa: Täyskymppisynttärit maaliskuussa ja Täyskymppileiri kesäkuussa ennen juhannusta.  

Kymmenvuotiaat saavat henkilökohtaisen kutsun synttäreille ja leirille lopputalven aikana postitse. Täyskymppisynttärit on maksuton tapahtuma. Leirin täysihoidosta, kuljetuksesta ja tapaturmavakuutuksesta peritään leirimaksu. Synttärien ja leirin toteuttajina toimivat seurakuntien työntekijät yhdessä niihin palkattujen kesätyöntekijöiden ja vapaaehtoisten isosten kanssa. 

Täyskympillä on vuosittain teema, jonka kautta kymmenvuotiaille pyritään tarjoamaan mahdollisuus olla omanikäisensä ja omanlaisensa ainutlaatuinen lapsi. Ohjelman kautta pyritään osallistamaan lapsia ja tarjoamaan heille onnistumisen kokemuksia ja turvallisia yhdessäolon hetkiä.

 

PERUTTU - Kymppisynttärit 2020

Vuoden 2020 Täyskymppisynttärit (22.3., Henrikinkirkko) siirtyvät syksyyn 2020. Lisätietoja maalis-, huhtikuun aikana.

Aika: Siirretään syksyyn 2020
Paikka: Henrikinkirkko, Peltolantie 2 (Bussit Kauppatorilta mm. 7, 9, 12 ja 61)

Synttärit on tarkoitettu kaikille 2010 syntyneille tytöille ja pojille Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta. Ohjelmassa TV:stä tuttu Taika-Petteri ja eri toimintapisteitä, kuten kasvomaalaus, pomppulinna ja askartelua. Lisäksi arvontaa, jonka palkintona on mm. leffalippuja. Juhlan päättää Taika-Petterin esiintyminen.

Päälle kannattaa pukea rennot vaatteet, joissa on hyvä liikkua.

Ilmoittautuminen: Lisätietoja myöhemmin. 

 

10-leiri 2020

Aika: 15.–17.6.2020
Paikka: Rymättylän Kunstenniemi

Leiri on tarkoitettu 2010 syntyneille tytöille ja pojille Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueella. Leiriin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 120 lasta.

Leirillä on luvassa liikunnallista, monipuolista ja hauskaa ohjelmaa Eko-Kurren saattelemana. Opimme kädentaitoja, luonnon kunnioittamista, järjestämme heimojen (alaleirit) väliset turnajaiset, kuulemme konsertin sekä muuta mukavaa. Leirimaksu on 90 € kattaen majoituksen, ruokailut, materiaalin, matkat sekä vakuutuksen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 10-leirille alkaa 23.3. klo 10 ja päättyy 26.4. Ilmoittautudu 10-leirille tästä.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje viikolla 21.

Jos kymppileiri joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, jo maksetut leirimaksut palautetaan.

YouTube-video
YouTube-video