Uutislistaukseen

Mikaelissa superviikonloppu 9.-11.2. Talvipäivät & SuperSunnuntai

Tervetuloa talvikauden hengelliseen tankkauspaikkaan! Talvipäivillä jälleen luvassa vahvaa raamattuopetusta, rukousta ja ylistystä. Sunnuntaina talvipäiviin tuo väriä laskiaisen SuperSunnuntai. 

Talvipäivien mainos

Tervetuloa talvikauden hengelliseen tankkauspaikkaan! Talvipäivillä on jälleen luvassa vahvaa raamattuopetusta, rukousta ja ylistystä. Viikonlopun aikana pohditaan Jumalan antamaa kutsua ja Jumalan erityistä läsnäoloa elämässä. Pääopettajina ovat Timo Pöyhönen Hengen uudistus kirkossamme ry:stä ja Suvi Kankkunen New Wine Finlandista.

Talvipäiviin nivoutuu myös laskiaisen SuperSunnuntai, jossa mm. hernekeittoa ja laskiaispullia, minimarkkinat ja luistinten terotusta sekä minikonsertti, jossa soitetaan Myrskyluodon Maija uruilla.

Ks. Talvipäivien ohjelma 

Pe 9.2. Seurakuntakoti klo 18 Ylistysilta – Turku ylistää

La 10.2. Seurakuntakoti

klo 10 Kuule kutsu! Pasi Jaakkola, Suvi Kankkunen. Miten Jumalan kutsuu? Miten kutsuun vastataan? Millaisia unelmia Jumala laskee sydämellemme? Miten ne toteutuvat?
klo 12 Jumalan lähellä. Suvi Kankkunen Millaista on, kun Jumala tulee lähelle? Mitä se ei ole? Miksi se on tärkeää hengelliselle elämällemme?
klo 13.30 LOUNAS lähiravintoloissa (omakustanne)
klo 15 Oman kutsun ja paikan löytäminen. Timo Pöyhönen, Pasi Jaakkola & Hanne Tuulos (Teoriaa ja käytäntöä).
klo 17 kahvitauko
klo 18 Rukousilta - ”Jumala tulee lähelle” Suvi Kankkunen ja Timo Pöyhönen. Ylistystä, rukousta ja opetusta. Lopussa rukouspalvelu.

Su 11.2. SuperSunnuntai, lue lisää täältä

klo 11 Laskiaismessu Mikaelinkirkossa, saarna Timo Pöyhönen Hengen uudistus kirkossamme ry. klo 12.30–14.00 LOUNAS seurakuntakodissa (Puistok. 13). Hernekeitto ja laskiaispulla (6€) Pelkkä kahvi ja pulla (3€). Yhteisvastuun hyväksi.  
klo 13-15 Minilaskiaismarkkinat, mm. vohveleita, villasukkia, YV-tavaraa ja luistinten teroitusta seurakuntakodin aulassa ja sisäpihalla. 
klo 13 Urkutuokio, pieni konsertti ja urkujen esittely Mikaelinkirkossa. Ohjelmeistossa mm. Myrskyluodon Maija. (Marko Hakanpää). klo 14 Raamattuopetus seurakuntakodissa. Syvemmälle Jeesuksen seuraamisessa. Timo Pöyhönen)   klo 14–15.45 Perheiden laskiaistapahtuma seurakuntakodin sisäpihalla (Puistok. 13). klo 16 Mikael ILTA -messu Mikaelinkirkossa. Uusia versoja? Timo Pöyhönen. Pyhäkoulut lapsille, iltapalaa. klo 17.30–20 International café - kansainvälinen kahvila seurakuntakoti, klubi-siipi.

Laskiaisena 11.2. järjestettävä SuperSunnuntai kutsuu Mikaelinseurakuntaan koko päiväksi. Päivä alkaa klo 11 perinteisessä Mikael AAMU -messulla, jossa vierailee saarnaajana Timo Pöyhönen Hengen uudistus ry:stä.  Sen jälkeen toisella puolella katua Mikaelin seurakuntakodissa (Puistokatu 13) on tarjolla laskiaislounasta klo 12.30.-14. Hernekeitto ja laskiaispulla (6€) tai pelkkä kahvi ja pulla (3€), tuotto Yhteisvastuun hyväksi.  Lounaan lomassa - tai vaikka lounaan ja kahvin välissä - voit käväistä kanttori Marko Hakanpään klo 13 alkavassa urkutuokiossa kirkossa, jonka ohjelmistossa on mm. Myrskyluodon Maija.   

Mikaelin seurakuntakodin sisäpihalla ja aulassa on klo 13–15 Minilaskiaismarkkinat. Tarjolla on mm. seurakuntanuorten vohveleita, neulenurkan villasukkia sekä Yhteisvastuutavaraa. Luvassa myös luistimenteroitusta seurakuntakodin sisäpihalla hintaan 5€ aikuisten ja 2€ lasten luistimet.. 

Mikaelin Talvipäivät jatkuvat seurakuntakodissa klo 14 Timo Pöyhösen Raamattuopetuksella Syvemmälle Jeesuksen seuraamisessa. Samaan aikaan klo 14–15.45. on seurakuntakodin sisäpihalla Perheiden laskiaistapahtuma, missä on lopuksi tarjolla myös välipalaa. 

SuperSunnuntain päättää kello neljältä kirkossa alkava Mikael ILTA -messu. Uusimuotisessa jumalanpalveluksessa musiikista vastaa bändi ja siellä on lapsille pyhäkoulut kolmessa eri ikätasoisessa ryhmässä ja päätteeksi on kaikille iltapalaa. Talvipäivät päättävässä messussa opetuksesta vastaa edelleen Timo Pöyhönen ja teemana on Uusia versoja? Jatkopaikkana avautuu vielä 17.30 Kansainvälinen kahvila, joka vaalien takia on poikkeuksellisesti seurakuntakodin (Puistok.13) klubi-siivessä.  

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan koko talvipäiville perjantain ylistysillasta alkaen tai vasta laskiaisen yhteisölliseen ja monimuotoiseen SuperSunnuntaihin hetkeksi tai koko päiväksi!  

Viikonlopussa mukana Mikaelista:

Pasi Jaakkola
Pasi Jaakkola
kappalainen

2024-02-11 10:22:00.0