Laskiaisen SuperSunnuntai 11.2.

su 11.2. klo 11.00 – 20.00
Laskiaisen SuperSunnuntai

Mikaelin seurakuntakoti, Mikaelinkirkko

Laskiaisen SuperSunnuntaissa 11.2 hernekeittoa ja laskiaispullia, minimarkkinat ja luistinten terotusta sekä minikonsertti, jossa Myrskyluodon Maija uruilla.

Ohjelmassa: 

klo 11 Laskiaismessu Mikaelinkirkossa, saarna Timo Pöyhönen Hengen uudistus kirkossamme ry. klo 12.30–14.00 LOUNAS seurakuntakodissa (Puistok. 13). Hernekeitto ja laskiaispulla (6€) Pelkkä kahvi ja pulla (3€). Yhteisvastuun hyväksi.  

klo 13-15 Minilaskiaismarkkinat, mm. vohveleita, villasukkia, YV-tavaraa ja luistinten teroitusta seurakuntakodin aulassa ja sisäpihalla. 

klo 13 Urkutuokio, pieni konsertti ja urkujen esittely Mikaelinkirkossa. Ohjelmeistossa mm. Myrskyluodon Maija. (Marko Hakanpää). klo 14 Raamattuopetus seurakuntakodissa. Syvemmälle Jeesuksen seuraamisessa. Timo Pöyhönen)   klo 14–15.45 Perheiden laskiaistapahtuma seurakuntakodin sisäpihalla (Puistok. 13). klo 16 Mikael ILTA -messu Mikaelinkirkossa. Uusia versoja? Timo Pöyhönen. Pyhäkoulut lapsille, iltapalaa. klo 17.30–20 International café - kansainvälinen kahvila seurakuntakoti, klubi-siipi. Laskiaisena 11.2. järjestettävä SuperSunnuntai kutsuu Mikaelinseurakuntaan koko päiväksi. Päivä alkaa klo 11 perinteisessä Mikael AAMU -messulla, jossa vierailee saarnaajana Timo Pöyhönen Hengen uudistus ry:stä.  Sen jälkeen toisella puolella katua Mikaelin seurakuntakodissa (Puistokatu 13) on tarjolla laskiaislounasta klo 12.30.-14. Hernekeitto ja laskiaispulla (6€) tai pelkkä kahvi ja pulla (3€), tuotto Yhteisvastuun hyväksi.  Lounaan lomassa - tai vaikka lounaan ja kahvin välissä - voit käväistä kanttori Marko Hakanpään klo 13 alkavassa urkutuokiossa kirkossa, jonka ohjelmistossa on mm. Myrskyluodon Maija.   

Mikaelin seurakuntakodin sisäpihalla ja aulassa on klo 13–15 Minilaskiaismarkkinat. Tarjolla on mm. seurakuntanuorten vohveleita, neulenurkan villasukkia sekä Yhteisvastuutavaraa. Luvassa myös luistimenteroitusta seurakuntakodin sisäpihalla hintaan 5€ aikuisten ja 2€ lasten luistimet.. 

Mikaelin Talvipäivät jatkuvat seurakuntakodissa klo 14 Timo Pöyhösen Raamattuopetuksella Syvemmälle Jeesuksen seuraamisessa. Samaan aikaan klo 14–15.45. on seurakuntakodin sisäpihalla Perheiden laskiaistapahtuma, missä on lopuksi tarjolla myös välipalaa. 

SuperSunnuntain päättää kello neljältä kirkossa alkava Mikael ILTA -messu. Uusimuotisessa jumalanpalveluksessa musiikista vastaa bändi ja siellä on lapsille pyhäkoulut kolmessa eri ikätasoisessa ryhmässä ja päätteeksi on kaikille iltapalaa. Talvipäivät päättävässä messussa opetuksesta vastaa edelleen Timo Pöyhönen ja teemana on Uusia versoja? Jatkopaikkana avautuu vielä 17.30 Kansainvälinen kahvila, joka vaalien takia on poikkeuksellisesti seurakuntakodin (Puistok.13) klubi-siivessä.  

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan laskiaisen yhteisölliseen ja monimuotoiseen SuperSunnuntaihin hetkeksi tai koko päiväksi!  

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Ota yhteyttä

kappalainen
Mikaelinseurakunta