Raamattu- ja lähetysristeily tiistaina 12.5.2020 (Turku – Maarianhamina – Turku)

Viking Linen Amorella lähtee Turun satamasta tiistaina 12.5.2020 klo 8.45, laivan vaihto Maarianhaminassa ja paluu Viking Gracella Turkuun, jonne saapumisaika on klo 19.50. Hintaan sisältyvät risteily edellä mainituilla laivoilla kansipaikoin, meriaamiainen, lounasbuffet ruokajuomineen ja risteilyohjelma sekä kahvi/tee + hedelmät kokousaulassa. Risteilyn hinta 90 €. Viking Linen ikäraja risteilylle on 20 v. Risteily on varattavissa Matkapoikien nettisivuilta https://www.matkapojat.fi/risteilyt/tukholma/teemaristeilyt/raamattu-ja-lahetysristeily. Jos varaus tapahtuu netin kautta, palvelumaksua ei peritä. Jos varaus tapahtuu soittamalla tai sähköpostilla, palvelumaksu on 12 eur/varaus. Tiedot maksuehdoista on saatavissa edellä mainituilta nettisivuilta. Matkapoikien puh/tel: +358 (0)10 2323 200. Matkapoikien myyntipalvelun  sähköposti: myyntipalvelu@matkapojat.fi (ma-pe klo 8.00-17.00 /arkipyhien aattoina klo 8.00-16.00)

RAAMATTU-JA LÄHETYSRISTEILYN OHJELMA 12.5.2020
Raamattuluennot pitää  Juha Vähäsarja.  Hän työskentelee Suomen Raamattuopiston Metropolialueen johtajana ja Elämä-lehden päätoimittajana. Juha tunnetaan useiden suosittujen hartauskirjojen tekijänä Uusimpana päivittäishartauskirjana on julkaistu ”Joka päivä varjelet tieni” (2018). Elokuussa 2019 ilmestyi pienempi teos “Keskelle elämää – hartaus jokaisesta raamatunkirjasta”.                                                             
Lähetysluennoista vastaa Taneli Skyttä.  Hän on toiminut  Lähetysyhdistys Kylväjän lähetysjohtajana syksystä 2019. Taneli tunnetaan vahvana esiintyjänä, joka innostaa kuulijoita laittamaan lahjansa likoon evankeliumin puolesta. Lähetystyössä hän on ollut perheineen Keski-Aasiassa sekä pakolaisten parissa Kreikassa. 

Risteilyn juontajina ovat lähetyssihteeri Mirja Metso Martinseurakunnasta ja aluekoordinaattori Jarmo Mäki-Mikola Lähetysyhdistys Kylväjästä. Kaikki kellonajat ovat Suomen aikaa!

klo 8.00 – 8.15 matkalippujen nouto Viking Linen terminaalin 2. kerroksesta . 
Lähtöselvitystiskillä lukee kyltti ”Raamattu-ja lähetysristeily”. 


Ohjelmaan kuuluu lisäksi yhteistä laulua ja rukousta. Ota mukaan oma Viisikielinen-laulukirja. Matkan myyjä on Matkapojat Oy.  Matkaan sovelletaan Matkapojat Oy:n matkaehtoja. Matka ei kuulu matkapalveluyhdistelmistä annetun lain piiriin. Ohjelmaosuudesta vastaavat Turun Martinseurakunta, Lähetysyhdistys Kylväjä ja Suomen Raamattuopisto. 
 

Ohjelmaan kuuluu lisäksi yhteistä laulua ja rukousta. Ota mukaan oma Viisikielinen laulukirja. Muutamia laulukirjoja on lainattavissa ohjelmapaikalla. Matkan myyjä on Matkapojat Oy Matkaan sovelletaan Matkapojat Oy:n matkaehtoja. Matka ei kuulu matkapalveluyhdistelmistä annetun lain piiriin. Ohjelmaosuudesta vastaavat Turun Martinseurakunta, lähetysyhdistys Kylväjä ja Suomen Raamattuopisto. Raamattuluennot pitää Suomen Raamattuopiston Metropolialueen johtaja Juha Vähäsarja. Lähetysluennoista vastaa Lähetysluennoista vastaa Taneli Skyttä.  Hän on toiminut  Lähetysyhdistys Kylväjän lähetysjohtajana syksystä 2019.

Kuva laivan kannelta merelle