Uutislistaukseen

Mikaelin ensimmäinen SuperSunnuntai 26.9. 

Satavuotisjuhlien yhteydessä Mikaelissa alkavat SuperSunnuntait. AAMU ja ILTA messujen lisäksi päivässä on tarjolla lounasta ja ”Välipalaa” eri ikäisille. Sunnuntaina 26.9. Välipalana on tarjolla hyvinvointipalveluja ja perheille Lastentalo Mikonmökissä.  

Mikaelinseurakunnan Supersunnuntaimainos

Mikaelin AAMU messu alkaa klo 11. Messussa saarnaa kirkkoherra Jouni Lehikoinen. Messussa palvelee myös jumalanpalvelusryhmä liturgi Pasi Jaakkolan johdolla.  

Messun jälkeen on tarjolla lounasta (kermainen kanakeitto ja jälkiruoka) ja/tai kahvia Mikaelin seurakuntakodilla klo 12.30-14.30 (vapaaehtoinen maksu diakonian hyväksi). Samaan aikaan klo 13-15 on hyvinvointipalveluja tarjolla. Seurakuntaa palvelee kaksi hierojaa ja kynsienhoitaja (2€/15 min). Lisäksi on tarjolla ryhmämuotoinen hartiahuolto Stina Carpelanin johdolla. Hyvinvointipisteisiin ilmoittautumiset seurakuntakodin aulassa. Ilmoittautuneille myös Dermosilin-tuotepakkaus.   

”Välipalana” on tarjolla Lastentalo Mikonmökissä klo 14.15–15.45. Sinne voi tulla koko perheellä tai  sinne voi jättää lapset, jos he itsenäisesti viihtyvät. Lastentalon lopuksi on perheille välipalatarjoilu.. Aikuisille on tarjolla klo 14.30 seurakuntasalissa alkava Tervetuloa Mikaelin syksyyn -makasiini. Luvassa laulua, haastatteluja ja syksyn esittelyä Hanne Tuuloksen ja Pasi Jaakkolan johdolla. Lopuksi halutessaan mahdollisuus tutustua toisiin pienemmissä ryhmissä. 

Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messun, jossa juhlitaan 10 vuotta täyttävää Mikaelmessua. Samalla messun nimi muuttuu. Tuttuun tapaan lapsille on tarjolla pyhäkoulut kolmelle eri ikäryhmälle (3-6v, 7-10v & 11-14v). Musiikissa Mikaelove ja illanmessun päätteeksi iltapala.  

Jatkopaikkana avautuu klo 17.30 Mikonmökissä Kansainvälinen kahvila (International Cafe). Tervetuloa SuperSunnuntaina piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi.  

Seuraavat Supersunnuntait 24.10., 7.11. ja 12.12.  

Turun Mikaelinseurakunta 18.9.2021, PJ / TH

22.9.2021 14.30