Uutislistaukseen

Kirkko kohtaa -illassa kuntavaalipaneeli 20.5. 

Mikaelinkirkossa tunnelma sähköistyy, kun eri puolueiden ehdokkaat tulevat yhteen Kirkko kohtaa -illassa torstain 20.5. klo 18.

Kirkkoherra Jouni Lehikoinen Mikaelinkirkon edessä.

Kirkkoherra Jouni Lehikoinen on kutsunut iltaan liudan turkulaisehdokkaita sekä seurakunnallisen taustan että laajan puoluekirjon perusteella. Hän toimii paneelin toisena juontajana ja perustelee kirkon astumista politiikan kentälle seuraavasti: ”On tärkeää keskustella niistä arvoista, joiden pohjalta elämää ja tulevaisuutta rakennetaan Turussa. Kirkko on yhtä lailla vaikuttajana yhteiskunnassa.” 

Kirkko kohtaa illan panelisteina ovat kappalainen Pasi Jaakkola (kok./sit.), kunnallisneuvos Seppo Lehtinen (sdp), diakonissa Erja Mäenpää (ps), toiminnanjohtaja Jari Niemelä (kesk./sit.), opettaja Soili Norro (kd), diakoniatyöntekijä Elina Okko (vihr.), erityisopettaja Elina Sandelin (vas.) ja lääkäri Terhi Vörlund-Wallenius (rkp). Monilla ehdokkaista on jokin yhteys Mikaelinseurakuntaan ja heistä Jaakkola, Mäenpää ja Okko ovat seurakunnan työntekijöillä.  

Kirkko kohtaa iltoja on vietetty 10 vuoden ajan mitä erilaisimpien teemojen parissa. Illoissa on ollut myös laaja kirjo paneeleja eduskuntavaaleista kunnallisvaaleihin asti. Tilaisuutta voi seurata suorana ja myöhemmin tallenteena Turun Mikaelinseurakunnan FB-sivulla osoitteessa: www.facebook.com/mikaelinsrk.

Kirkko kohtaa -kuntavaalipaneeli to 20.5. klo 18 osoitteessa www.facebook.com/mikaelinsrk. Paneelin juontajina kirkkoherra Jouni Lehikoinen ja teol.yo Pauliina Liukkonen. 

Turun Mikaelinseurakunta 16.5.2021 / TH

16.5.2021 19.33