Uutislistaukseen

Maksetut viulut esiintyy helatorstain puistojuhlassa 

Helatorstaina 26.5. klo 17 on Puolalanpuistossa vauvasta vaariin suunnattu Turku rukoilee -puistojuhla ja -konsertti, jonka musiikista vastaa tarttuvaa folk-poppia soittava Maksetut viulut. Bändistä on viime vuosina tullut yksi kaikkein suosituimmista omassa genressään. Sen biisit ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia. 

Koko perheen puistojuhla 22.png

Tapahtumamainos. Kuvassa soitinyhtyeen jäseniä.

Tapahtumassa rukoillaan erityisesti rauhan puolesta. Puheen pitää Jouni Lehikoinen, vuoden positiivisimmaksi turkulaiseksi v. 2015 valittu Mikaelinseurakunnan kirkkoherra. Tapahtuman juonnoista vastaavat ja tunnelmaa pitävät yllä pastorit Pasi Jaakkola ja Teemu Sormunen. 

Ota mukaan omat piknikeväät helatorstain kunniaksi. Paikalla on myös seurakuntanuorten vohvelipiste ja Operaatio ruokakassin makkaragrilli.  

Maksetut viulut -yhtyeessä soittavat Henna-Maria Harju: laulu, viulu ja mandoliini, Tuuli Malve: laulu ja viulu, Ossi Mäki-Reini: laulu, kitara ja perkussiot, Neea Lamminmäki: harmooni ja laulu sekä Sirpa Luoma: rummut, perkussiot, viulu ja laulu. 

Tilaisuuden järjestää TurkuMissio ry, yhdessä Turun seudun seurakuntien kanssa. Sateen sattuessa tilaisuus järjestetään Mikaelinkirkossa. 

To 26.5. klo 17 Puolalanpuisto. Turku rukoilee puistojuhla ja -konsertti. Maksetut viulut ja Jouni Lehikoinen. Vapaa pääsy.  

Turun Mikaelinseurakunta 20.5. 2022 / PJ, TH

20.5.2022 09.36