Uutislistaukseen

SuperSunnuntaissa 22.5. soi suvivirsi 

SuperSunnuntaina  22.5. Mikaelinseurakunnassa tapahtuu koko päivän.

Mainoskuvassa ihmisten kasvoja ja päivän ohjelma

Päivä alkaa Mikael AAMU -messulla Mikaelinkirkossa klo 11, jossa pappeina ovat Kirsi Hakanpää ja Timo Hanttu (konfirmaatio). 

Messun jälkeen on tarjolla grillilounasta (grillimakkaraa, grillattua maissia, salaattia ja kahvia makean piirakan kanssa seurakuntakeskuksen sisäpihalla (Puistokatu 13) klo 12.30-14. Vapaaehtoinen maksu diakoniatyön hyväksi. 

Lounaan jälkeen klo 14 alkaa ”Suvivirsi – kaiken kansan kevätjuhla” seurakuntakodin sisäpihalla. Kanttori Silvia Koski laulattaa keväisiä yhteislauluja ja tilaisuus huipentuu yhteiseen suvivirteen klo 15. Tilaisuuden aikana on lapsille omaa ohjelmaa.

Suvivirren jälkeen on tarjolla edelleen grillilounasta ja kahvia seurakuntakeskuksen sisäpihalla klo 15-16. Vapaaehtoinen maksu diakoniatyön hyväksi. Samaan aikaan seurakuntanuoret myyvät herkullisia vohveleita (2€). 

Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messuun, jossa aiheena on kiitollisuus ja ylistäminen. Juontaja Jessica Alakärppä ja opettaja Hanne Tuulos. Lapsille on tarjolla ikätasoiset pyhäkoulut (3-6v, 7-9v & 10-14v) ja musiikissa Mikaelove -bändi. 

Jatkopaikkana avautuu klo 17.30 Mikonmökissä (Puistokatu 13, sisäpiha) Kansainvälinen kahvila (International Cafe). 

Tervetuloa SuperSunnuntaina piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi.  Seuraavaa Supersunnuntaita vietetään su 11.9. Starttikirkkojen ja Kirkonmäki-tapahtuman merkeissä. 

Turun Mikaelinseurakunta 18.5.2022 / PJ, TH

18.5.2022 08.21