Piparkakut

Joulumyyjäiset

Seurakuntien perinteisissä joulumyyjäisissä on tarjolla leivonnaisia, käsitöitä, jouluista ruokaa, kahvittelua ja muuta mukavaa. Tervetuloa!

Lauantai 1.12.

Adventtimyyjäiset, Henrikinkirkko klo 11–13
Järj. Henrikinseurakunnan lähetystyö, merimieskirkkopiiri, kirkkokuoro, Puuhapaja, Martat ja partiolaiset. Myytävänä joulutuotteita, leivonnaisia, kotiruokaa, arpajaisia ja buffetissa joulupuuroa, pizzaa, kahvia ja pullaa.

Joulumyyjäiset, Kaarinan kirkko klo 11–13
Tervetuloa mukaan perinteisiin joulumyyjäisiin! Rantakaarinat -lippukunnan partiolaiset järjestävät tämän vuoden myyjäiset, mukana myyjäisissä on kaarinalaisia käsityöläisiä ja seurakunnan vapaaehtoisia. Haluatko mukaan myymään omia tuotteitasi? Varaa pöytäsi 25.11. Noora Turuselta, puh. 044 5454833

Joulumyyjäiset, Martin seurakuntatalo klo 12–14
Myynnissä lanttu- ja porkkanalaatikkoa, leivonnaisia, villasukkia. Arpajaisia, kortteja, kirpputori, kahvila. Myynti käteisellä.

Joulumyyjäiset, Runosmäen seurakuntatalo klo 12–14
Arpajaisia, leivonnaisia, käsitöitä, kirpputori, jouluinen buffetti yms. Myynti alkaa klo 12, alkuhartaus klo 11.50 tuloaulassa. Arvonnat klo 13.30
Järjestää Maarian seurakunnan Ystäväntupa & Runosmäen lähetyspiiri.

Sunnuntai 2.12.

Verbum Sonans -kuoron laulumyyjäiset, Maarian pappila klo 11.15
Lauluesityksiä, leivonnaisia, puuroa ja kortteja.

Torstai 6.12.

Joulutori, Pyhän Katariinan kirkkoaukio klo 11–14
Perinteinen, tunnelmallinen Joulutori kutsuu itsenäisyyspäivän viettoon Pyhän Katariinan kirkkoaukion ympäristöön. Historiaa, käsitöitä, herkkuja, musiikkia, puuhaa pikkuväelle ja paljon muuta. Lämpimästi tervetuloa! Lue lisää »

Partiolaisten joulumyyjäiset, Nuortentalo (Eerikinkatu 1) klo 11–14
Nuotiotyttöjen ja Sinikotkien perinteiset joulumyyjäiset

Lauantai 8.12.

Mikaelin joulumyyjäiset, Mikaelin seurakuntakoti klo 11–13
Perinteiset jouluntuoksuiset joulumyyjäiset antavat mahdollisuuden tehdä hyviä ostoksia, joilla tuetaan seurakunnan työtä. Joulumyyjäisten ohjelma starttaa yhteisellä avauksella ja laululla. Tarjolla käsitöitä, leivonnaisia, joulupuuroa ja kahvia, kirjakirppis, arpajaisia, lahjaideoita yms.

Partiolaisten joulumyyjäiset, Hannunniitun seurakuntatalo klo 12–14
Kaarinan Sädetytöt ry:n ja Partiolippukunta Kaarinan Ristiritarit ry:n perinteiset joulumyyjäiset. Myytävänä on mm. erilaisia käsitöitä ja askarteluja, joulukortteja, leivonnaisia ja jouluruokia. Jännitystä lisäämässä arpajaiset ja välipalaksi voi nauttia pullakahvit kahviosta. Myös korttimaksu onnistuu!

Lauantai 15.12.

Joulumyyjäiset, Paattisten seurakuntatalo klo 11–12