Piparkakut, kuvituskuva.

Joulumyyjäiset 2020

Seurakuntien perinteisissä joulumyyjäisissä on tarjolla leivonnaisia, käsitöitä, jouluista ruokaa, kahvittelua ja muuta mukavaa. Tervetuloa!

Seurakunnissa seurataan koronaan liittyviä viranomaisohjeistuksia, jotka saattavat muuttaa tilaisuuksien henkilömääriä. 

Sivun tietoja päivitetään sitä mukaa kuin tiedetään, mitkä tilaisuudet perutaan ja mitkä toteutetaan esimerkiksi ulkona. 

Ethän tule paikalle edes ulkona järjestettäviin tilaisuuksiin, jos sinulla on flunssaoireita. Suosimme hyvää käsihygieniaa ja suosittelemme vahvasti maskin käyttöä niin sisällä kuin ulkona järjestettävissä tilaisuuksissa. Pidäthän huolta myös turvaväleistä.

Tapahtumatietojen muutokset ovat mahdollisia, ja ajantasaisimmat tiedot päivitetään verkkosivuille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Lisää joulutapahtumia löydät verkkosivuiltammetapahtumakalenterista ja Lilja-lehden joulukuun numerosta 17.12.2020.

Kirkkojen ja tilojen osoitetiedot on koottu seurakuntayhtymän tilasivulle.

Seurakunnissa tapahtuu (tietoja päivitetään!)

Joulumyyjäiset Kaarinan kirkon pihamaalla, Voudinkatu 2, la 28.11. klo 10−13. Tervetuloa nauttimaan kahvion tarjonnasta, ihanista käsitöistä sekä jouluherkuista! Mukana partiolaisia, käsityöläisiä ja seurakunnan vapaaehtoisia.

Tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi. Adventtimyyjäiset Henrikinkirkolla, Peltolantie 2, la 28.11. klo 11–13. Myytävänä leivonnaisia, joulutuotteita, käsitöitä ja ulkona pizzaa, grillimakkaraa, kahvia ja glögiä. Arpajaisvoittona joulukinkku. Pidäthän huolta turvaväleistä, suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Järj. Henrikinseurakunnan lähetystyö, Martat ja partiolaiset. 

Tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi. Joulumyyjäiset Martin seurakuntatalossa, Temppelinkatu 1, la 28.11. klo 12−14. Myynnissä leivonnaisia, villasukkia, kortteja. Arpajaiset ja kahvila. Käteismaksu. 

Perinteiset joulumyyjäiset Varissuon kirkossa, Kousankatu 6, su 29.11. klo 13. Tervetuloa jouluostoksille! Järj. Katariinanseurakunta.

Tapahtuma on peruttu koronatilanteen vuoksi. Pieni Joulutori -ulkotapahtuma Katariinan pappilan ja Nummen pihoilla sekä kirkon ympäristössä su 6.12. klo 11−14. Opastettu kierros hautausmaalla/kirkossa. Pihamyynnissä monenlaista jouluista ostettavaa sekä syötävää. Lapsille mm. poniajelua ja joulun odotuksen polku. Mukana Historiakerho sekä partiolippukunnat Kaarinan Ristiritarit ja Sädetytöt.