Vapaaehtoisten kammari Kirkonvartijan talolla Peruttu

pe 14.1. klo 17.00
Kädet ristissä

Maarian kirkko

Kirkonvartijan talo

Tämä tilaisuus on peruttu!

Kiinnostaako vapaaehtoistehtävä messussa? Keräännymme oppimaan messun liturgisista puolista, merkityksistä ja käytännöstä. Lisäksi rukoilemme yhdessä. Jos haluat tulla antamaan oman osasi Maarian seurakunnan messuissa, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Lisätietoja saat pastori Inkeri Puputilta, yhteystiedot ohessa.

Keräännymme keväällä 2022 perjantaina 14.1., 11.2., 11.3., 8.4. ja 13.5. klo 17 Kirkonvartijan talolla (Maunu Tavastin katu 4) aivan Maarian kirkon vieressä. Kirkonvartijan talo on puinen omakotitalo, joka sijaitsee kirkon vieressä Maunu Tavastin kadulla.

Huom! Koronarajoitukset saattavat vaikuttaa kammarin kokoontumiseen!


Järjestäjä

Maarian seurakunta

Ota yhteyttä

kappalainen
Maarian seurakunta

Teen työtä kappalaisena Maarian seurakunnassa ja erityisesti Itä-Maarian alueella. Vastuualueinani ovat ruokajakelu Maarian serúrakunnassa, vapaaehtoistyö ja Johannesmessut. Jumalanpalveluselämä ja sen kehittäminen on myös lähellä sydäntäni.

Vapaa-ajalla ulkoilen mielelläni luonnossa, laulan Verbum Sonans -kuorossa, koetan ylläpitää nykyheprean osaamista opettamalla sitä Turun Kesäyliopistossa ja pitämällä yhteyksiä israelilaisiin ystäviini. Myös uiminen lämpimissä ja kylmissä vesissä on virkistävää!

Minut saa iloiseksi ihmisten avoimuus ja aitous. Yhdessä tekeminen ja elämän jakaminen. Ja kukat ja linnut ja koko ihmeellinen Luojan luoma luonto! Sokerina pohjalla: pidemmillä vapailla matkaan kotiseudulle Pohjois-Karjalaan.

"Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme." (Apt.t. 17:27-28)