Yleisöluistelussa on kivaa

Kaikille ja kaiken ikäisille tarkoitettu yleisöluistelu kutsuu kokemaan liikunnan riemua ja tutustumaan seurakuntaan. Kohtaamispaikkamme on Turkuhalli - Gatorade Center.

Tule sisään pääovesta. Luistinten päällepukemiseen on varattu oma tilansa. Kaukalossa luistellaan välillä suuntaa vaihtaen.  Pienimmät voivat luistella kaukalon keskialueella. Mailoja kentälle ei oteta mukaan. Luistelu on maksuton.

Luistelemassa on mukana myös Mikaelinseurakunnan työntekijöitä, joiden kanssa voi tulla keskustelemaan. Luistelua säestää taustamusiikki ja välillä kuullaan tiedotteita seurakunnan toiminnasta.

Luisteluvuorot 2022

Luistelupäivinä jatkavat lauantait. Luistelujen ajat voivat vaihdella, alkaen joko klo 12, 13 tai klo 14. Koska peruutuksia luisteluihin voi tulla, kannattaa seurata nettisivujen ilmoittelua. Tervetuloa mukaan reippailemaan!

Luistelukausi on päättynyt. Tervetuloa mukaan yleisöluisteluihin syksyllä! Hyvää kesää!

Ilmoitamme syksyn vuoroista syyskuun alussa.

Vuorobussilla yleisöluisteluun

Kun yleisöluistelun aika 14-15:
MENO bussi nro 12 klo 13:25 keskustan pysäkiltä T3 tai bussi nro 32 klo 13:30 keskustan pysäkiltä T3 tai bussi nro 61 klo 13:45 keskustan pysäkiltä T11.

PALUU bussi nro 61 klo 15:10 Vienolasta Suikkilan, Kähärin ja Logomon kautta keskustaan tai bussi nro 12 klo 15:20 Härkämäestä Patterinhaan ja Puutarhakadun kautta keskustaan tai bussi 32 klo 15.30 Iso-Heikkilän ja rautatieaseman kautta keskustaan.
Kävelymatkaa pysäkeille n. 700 metriä.

Liikkuva seurakunta logo
Mikaelinseurakunta on liikkuva seurakunta.