Yrjänän kohtaamispaikka

Itäinen Pitkäkatu 49 , 20700 Turku
varaukset 040 341 7549

Yrjänän kohtaamispaikka

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Seurakuntien tilojen maksimihenkilömäärät sekä tiedot siitä, mitkä tilat ovat suljettuna kesän ajan, löytyvät täältä.

Seurakuntien toiminnasta koronavirustilanteen aikana löydät tietoa täältä.

Martin seurakunnan ylläpitämä Yrjänän kohtaamispaikka on monikulttuurinen, matalan kynnyksen toimintaympäristö, joka mahdollistaa keskustelun, verkostoitumisen ja omaehtoisen toimimisen. Kohtaamispaikka on esteetön ja sijaitsee Martin alueella lyhyen matkan päässä Turun keskustasta.

Yrjänän kohtaamispaikan toiminnoissa korostuu monikulttuurisuus, yhteisöllisyys ja luovuus. Toiminta on pääosin kaikille avointa ja maksutonta.

Aukioloajat ja varaukset

Yrjänän Kohtaamispaikan tiloja voi varata ja kysellä vahtimestarilta numerosta 040 341 7549.

Monipuolinen juhlasali soveltuu erinomaisesti kokous-, koulutus- ja juhlatilaksi isommille ryhmille, sillä saliin mahtuu noin 80 henkilöä. Salin piano, langaton äänentoistojärjestelmä, valkokangas ja videotykki ovat vieraiden käytettävissä.

Kaksi kerhohuonetta tarjoavat hyvät tilat erilaisille kerhoille, kokoustajille ja keskusteluryhmille. Isompaan kerhohuoneeseen mahtuu 20 henkilöä ja pienempään 15.

Pienehkö keittiö ja sen perusvarustus ovat sovittaessa tilaisuuksien järjestäjien käytössä. Kohtaamispaikalla on myös avoin nettiyhteys.

Parkkipaikat

Kohtaamispaikan edustalla Itäisen Pitkänkadun varrella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Lähes oven eteen pääsee myös linja-autoilla numero 3 ja 58. Aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.´(linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Esteettömyys: vähäisiä esteitä

Yrjänän kohtaamispaikkaan on esteetön sisäänkäynti.

  • ei ovenavauspainiketta
  • ei inva-WC:tä
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku