Yrjänän kohtaamispaikka

Itäinen Pitkäkatu 49 , 20700 Turku
varaukset 040 341 7549

Yrjänän kohtaamispaikka

Koronapandemian vuoksi henkilömäärää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tiloissa on rajoitettu toistaiseksi. Siirry lukemaan lisää henkilömäärärajoituksista.

Martin seurakunnan ylläpitämä Yrjänän kohtaamispaikka on monikulttuurinen, matalan kynnyksen toimintaympäristö, joka mahdollistaa keskustelun, verkostoitumisen ja omaehtoisen toimimisen. Kohtaamispaikka on esteetön ja sijaitsee Martin alueella lyhyen matkan päässä Turun keskustasta.

Yrjänän kohtaamispaikan toiminnoissa korostuu monikulttuurisuus, yhteisöllisyys ja luovuus. Toiminta on pääosin kaikille avointa ja maksutonta. Mukaan voi tulla silloin, kun se itselle sopii, myös kesken kauden. Tapahtumakalenterista löytyy kohtaamispaikassa kokoontuvien kerhojen, avointen ryhmien ja yksittäisten tapahtumien ajat.

Aukioloajat ja varaukset

Yrjänän kohtaamispaikassa toimivan Martin Kulttuuriolohuoneen kahvila ja kirjasto ovat avoinna ti–pe klo 12–18 ja la klo 12–16 sekä sunnuntaisin tapahtumien yhteydessä. Kohtaamispaikan tiloja voi varata vahtimestarilta numerosta 040 341 7549.

Kohtaamispaikka juhlatilana

Monipuolinen juhlasali soveltuu erinomaisesti kokous-, koulutus- ja juhlatilaksi isommille ryhmille, sillä saliin mahtuu noin 80 henkilöä. Salin piano, langaton äänentoistojärjestelmä, valkokangas ja videotykki ovat vieraiden käytettävissä.

Kaksi kerhohuonetta tarjoavat hyvät tilat erilaisille kerhoille, kokoustajille ja keskusteluryhmille. Isompaan kerhohuoneeseen mahtuu 20 henkilöä ja pienempään 15.

Pienehkö keittiö ja sen perusvarustus ovat sovittaessa tilaisuuksien järjestäjien käytössä. Kohtaamispaikalla on myös avoin nettiyhteys.

Parkkipaikat

Kohtaamispaikan edustalla Itäisen Pitkänkadun varrella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Lähes oven eteen pääsee myös linja-autoilla numero 3 ja 58. Aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.´(linkki johtaa ulkopuoliselle sivustolle ja aukeaa uudessa ikkunassa).

Esteettömyys: vähäisiä esteitä

Yrjänän kohtaamispaikkaan on esteetön sisäänkäynti.

  • ei ovenavauspainiketta
  • ei inva-WC:tä
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku