Raharengiltä neuvoja talousasioihin

Kamppailetko taloutesi kanssa? Huolettaako sinua, miten selviydyt maksuista? Vapaaehtoiset Raharengit voivat olla apunasi. Saat heiltä neuvoja raha-asioidesi hoitamiseen.

Saat Raharengeiltä neuvoja ja rohkaisua. He kuuntelevat ja selvittävät tilannettasi yhdessä kanssasi. Yhdessä vapaaehtoisen kanssa voit esimerkiksi käydä läpi tuloja ja menoja, miettiä maksusuunnitelmaa veloille ja pohtia, miten omassa tilanteessa pääsisi parhaiten eteenpäin. Yhdessä pohtimalla voit ehkä estää sen, että ongelma ei kasva suureksi. Raharengin apu on maksuton.

Vapaaehtoiset Raharengit ovat koulutuksen tai työelämän kautta olleet tekemisissä talousasioiden kanssa. He ovat vaitiolovelvollisia. Huomioi, että vapaaehtoiset eivät anna avustuksia tai toimi puolestasi.

Huom! Raharenki-toiminta on toistaiseksi tauolla. / ML 3.1.2023

 

Näin saat raharengin apua

  1. Lähetä sähköpostilla yhteystietosi ja yhteydenottopyyntö vapaaehtoistyön toiminnanohjaaja Mia Lehtoselle osoitteeseen mia.lehtonen@evl.fi. Kerro viestissä myös, että asiasi koskee nimenomaan raha-asiain neuvontaa.
  2. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian avunpyyntösi vastaanottamisen jälkeen.
  3. Sovit yhdessä vapaaehtoisen Raharengin kanssa henkilökohtaisen tapaamisajan.

 

Jos tarvitset apua taloudelliseen tilanteeseesi, ole yhteydessä

Yhteystietoja tai seurakuntatietoja voi tiedustella laittamalla tekstiviestin tai Whatsapp-viestiä tai soittamalla numeroon 040 341 7340.

Mies pöydän ääressä ja kasa laskuja