Raharengiltä neuvoja talousasioihin

Kamppailetko taloutesi kanssa? Huolettaako sinua, miten selviydyt maksuista? Vapaaehtoiset Raharengit voivat olla apunasi. Saat heiltä neuvoja raha-asioidesi hoitamiseen.

Saat Raharengeiltä neuvoja ja rohkaisua. He kuuntelevat ja selvittävät tilannettasi yhdessä kanssasi. Yhdessä vapaaehtoisen kanssa voit esimerkiksi käydä läpi tuloja ja menoja, miettiä maksusuunnitelmaa veloille ja pohtia, miten omassa tilanteessa pääsisi parhaiten eteenpäin. Yhdessä pohtimalla voit ehkä estää sen, että ongelma ei kasva suureksi. Raharengin apu on maksuton.

Vapaaehtoiset Raharengit ovat koulutuksen tai työelämän kautta olleet tekemisissä talousasioiden kanssa. He ovat vaitiolovelvollisia. Huomioi, että vapaaehtoiset eivät anna avustuksia tai toimi puolestasi.

Vallitsevasta koronatilanteen vuoksi Raharenki-toiminnassa on ruuhkaa ja uusia asiakkuuksia ei pystytä nopealla aikataululla aloittamaan. Ota yhteyttä ja tiedustele tilannetta! / 14.10.2021 ML

 

Näin saat raharengin apua

  1. Lähetä sähköpostilla yhteystietosi ja yhteydenottopyyntö vapaaehtoistyön toiminnanohjaaja Mia Lehtoselle osoitteeseen mia.lehtonen@evl.fi. Kerro viestissä myös, että asiasi koskee nimenomaan raha-asiain neuvontaa.
  2. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian avunpyyntösi vastaanottamisen jälkeen.
  3. Sovit yhdessä vapaaehtoisen Raharengin kanssa henkilökohtaisen tapaamisajan.
Mies pöydän ääressä ja kasa laskuja