Uutislistaukseen

Mikaelinseurakunnan supersunnuntain 24.10. ohjelmakuvaus.

Mikaelin SuperSunnuntaissa 24.10. mm. Jippu ja ex-pikaluisteija Mika Poutala

21.10.2021 11.06

Mikaelinseurakunnassa vietetään 24.10. historian toista SuperSunnuntaita, joka kutsuu kaikenikäisiä viihtymään seurakunnassa - vaikka koko päivän

Aamun messu alkaa nykyään klo 11, joten nyt mukaan Mikaelinkirkkoon ehtivät aamu-unisemmatkin. Messun jälkeen odottavat lounastajia vapaaehtoisten valmistamat lihapullat ja muusi (saatavilla myös maidoton ja gluteeniton versio) Mikaelin seurakuntakodilla (Puistokatu 13). Lounasmaksu on vapaaehtoinen ja menee oman seurakunnan diakoniatyöhön.  

Lounaan jälkeen klo 14.30 voi joko jäädä sulattelemaan ruokaa seurakuntasaliin, missä alkaa Jipun Usko, toivo ja rakkaus nimeä kantava konsertti tai suunnata Klubisiipeen viettämään kansainvälistä siestaa - katsomaan koskettavaa dokumenttia kristittyjen tilanteesta Iranissa ja tapaamaan dokumentin tekijöitä osallistumaan maalauspajaan tai keskustelemaan kielikahvilaan, missä opetellaan suomen kieltä. Samaan aikaan seurakuntakodin kahviossa voi oppia tekemään perinteisiä karjalanpiirakoita runsaan tunnin mittaisella minikurssilla. Koko ajan lapsille ja lapsiperheille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä (alle kouluikäiset ja kouluikäiset) klo 14.15 avautuvan lasten- ja perheidentalon puitteissa Mikonmökissä (myöskin Puistokatu 13). 

Päivä huipentuu klo 16 alkavaan uudenmuotoiseen Mikael ILTA messuun Mikaelinkirkossa, jossa on musiikissa bändi ja messun jälkeen iltapalaa kaikille. Myös siellä toimivat pyhäkouluryhmät lapsille. 

Illan päätteeksi klo 18 on vielä tarjolla ensimmäinen Kirkko kohtaa -ilta uudessa Hotelli Kakolan kirkossa Kakolaan saapuu vieraaksemme ex-pikaluistelija Mika Poutala. Hänen kanssaan ruodimme menestystä, voittamista ja tappion hyväksymistä; sitä miten usko auttaa selviytymään kaiken keskellä. Illassa musiikkivastuussa Thomasgroove Laura Kalajan johdolla. Kirkkoherra Jouni Lehikoinen luotsaa keskustelua. Illan päätteeksi kahvitarjoilu. 

Valitse tästä palasista koostuvasta päivästä ne palat, jotka sopivat sinulle ja tervetuloa ystävien kanssa! 

Turun Mikaelinseurakunta 21.10.2021 / PJ, TH