Uutislistaukseen

Laskiaisen SuperSunnuntai Mikaelissa 11.2.

Laskiaisen SuperSunnuntaissa mm. hernekeittoa ja laskiaispullia, minimarkkinat, luistinten teroitusta ja Myrskyluodon Maija uruilla

SS flaieri

Laskiaisena 11.2. järjestettävä SuperSunnuntai kutsuu Mikaelinseurakuntaan koko päiväksi. Päivä alkaa klo 11 perinteisessä Mikael AAMU -messulla, jossa vierailee saarnaajana Timo Pöyhönen Hengen uudistus ry:stä.  Sen jälkeen toisella puolella katua Mikaelin seurakuntakodissa (Puistokatu 13) on tarjolla laskiaislounasta klo 12.30.-14. Hernekeitto ja laskiaispulla (6€) tai pelkkä kahvi ja pulla (3€), tuotto Yhteisvastuun hyväksi.  Lounaan lomassa - tai vaikka lounaan ja kahvin välissä - voit käväistä kanttori Marko Hakanpään klo 13 alkavassa urkutuokiossa kirkossa, jonka ohjelmistossa on mm. Myrskyluodon Maija.   

Mikaelin seurakuntakodin sisäpihalla ja aulassa on klo 13–15 Minilaskiaismarkkinat. Tarjolla on mm. seurakuntanuorten vohveleita, neulenurkan villasukkia sekä Yhteisvastuutavaraa. Luvassa myös luistimenteroitusta seurakuntakodin sisäpihalla hintaan 5€ aikuisten ja 2€ lasten luistimet.

Mikaelin Talvipäivät jatkuvat seurakuntakodissa klo 14 Timo Pöyhösen Raamattuopetuksella Syvemmälle Jeesuksen seuraamisessa. Samaan aikaan klo 14–15.45. on seurakuntakodin sisäpihalla Perheiden laskiaistapahtuma, missä on lopuksi tarjolla myös välipalaa. 

SuperSunnuntain päättää kello neljältä kirkossa alkava Mikael ILTA -messu. Uusimuotisessa jumalanpalveluksessa musiikista vastaa bändi ja siellä on lapsille pyhäkoulut kolmessa eri ikätasoisessa ryhmässä ja päätteeksi on kaikille iltapalaa. Talvipäivät päättävässä messussa opetuksesta vastaa edelleen Timo Pöyhönen ja teemana on Uusia versoja? Jatkopaikkana avautuu vielä 17.30 Kansainvälinen kahvila, joka vaalien takia on poikkeuksellisesti seurakuntakodin (Puistok.13) klubi-siivessä.  

  • klo 11 Laskiaismessu Mikaelinkirkossa, saarna Timo Pöyhönen Hengen uudistus kirkossamme ry.
  • klo 12.30–14.00 LOUNAS seurakuntakodissa (Puistok. 13). Hernekeitto ja laskiaispulla (6€) Pelkkä kahvi ja pulla (3€). Yhteisvastuun hyväksi.  
  • klo 13-15 Minilaskiaismarkkinat, mm. vohveleita, villasukkia, YV-tavaraa ja luistimenteroitusta seurakuntakodin aulassa ja sisäpihalla. 
  • klo 13 Urkutuokio, pieni konsertti ja urkujen esittely Mikaelinkirkossa. Ohjelmeistossa mm. Myrskyluodon Maija. (Marko Hakanpää).
  • klo 14 Raamattuopetus seurakuntakodissa. Syvemmälle Jeesuksen seuraamisessa. Timo Pöyhönen)  
  • klo 14–15.45 Perheiden laskiaistapahtuma seurakuntakodin sisäpihalla (Puistok. 13).
  • klo 16 Mikael ILTA -messu Mikaelinkirkossa. Uusia versoja? Timo Pöyhönen. Pyhäkoulut lapsille, iltapalaa.
  • klo 17.30–20 International café - kansainvälinen kahvila seurakuntakoti, klubi-siipi.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan laskiaisen yhteisölliseen ja monimuotoiseen SuperSunnuntaihin hetkeksi tai koko päiväksi!  

ks. myös:

Mikaelin TALVIPÄIVÄT 9.-11.2. 
”Jumala kutsuu – Jumala tulee lähelle” 
- Opetusta, ylistystä ja rukousta.
Ohjelma: mikaelinseurakunta.fi

Pasi Jaakkola
Pasi Jaakkola
kappalainen
Hanne Tuulos
Hanne Tuulos
seurakuntapastori

2024-01-26 00:10:00.0