Uutislistaukseen

Liikuttava lahja -konsertti lauantaina 2.12. klo 15 Turun tuomiokirkossa

Paavo Nurmi Games ja Turun ja Kaarinan seurakunnat järjestävät lauantaina 2. joulukuuta klo 15 upean urheilullisen ja jouluisen konsertin Turun tuomikirkossa. Vapaa pääsy. Tule ajoissa, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. 

Tuomiokirkko, alttari, kuorot ja urheilijoita kolehtihaavien kanssa.

Urheilijat valmiina kolehdin keruuseen diakonia- ja sielunhoitotyön johtaja Teemu Hällin pitäessä puhetta, taustalla kuorot. Kuva vuoden 2022 konsertista, kuvaaja Rami Nummelin.

Koko perheen hyväntekeväisyyskonsertissa kerätään varoja vähävaraisten lapsiperheiden lasten liikunta- ja urheiluharrastuksiin. Konsertin lopuksi kerätään kolehti, joka menee lyhentämättömänä diakonia-avun kautta lapsiperheille. 
Vuodesta 2019 järjestetyissä keräyksissä ja konserteissa saaduilla varoilla on voitu auttaa 300:a perhettä ja keräyspotti on ollut 50. 000 euroa. Tänä syksynä potti nousee lisää. 

Paavo Nurmi Games haluaa pitää huolen, että kaikki lapset voivat kokea liikunnan iloa, onnistumisia ja yhteisöllisyyttä. Keräys toteutetaan loka-joulukuussa, joten lahjoittaa voi vielä konsertin jälkeenkin. Voit lahjoittaa netissä pngcharity.fi/lahjoita tai puhelimella Mobile Payn kautta, lahjoitusnumero on 40254. 

Yrtitykset voivat halutessaan tilata laskun, katso lisätiedot pngcharity.fi/lahjoita. Rahalahjoitusten lisäksi yritykset voivat osallistua keräykseen myös liikuntavaruste- ja lahjakorttilahjoituksena soittamalla numeroon 040 3417 294. 

Jos tarvitset tukea, voit hakea apua oman seurakuntasi diakoniatyöltä. Voit olla yhteydessä Diakoniakeskukseen soittamalla tai lähettämällä viestin numeroon 040 3417 340. 

Liikuntaan ovat lahjoittaneet muun muassa Naapurin Maalaiskana, Rajupaja, Turun Sanomat ja OrklaCare Finland. 

Konsertissa voi kuulla kahta kuoroa: Kaarinan musiikkiluokkien 3.-4. luokkalaiset esiintyvät johtajinaan Elina Korhonen ja Nora Varke sekä Turun tuomiokirkon Oratoriokuoro johtajanaan Anu Åberg, joka vastaa koko konsertin musiikinjohdosta. Konsertissa esiintyvät myös Heikki Rainio, tenori ja Markku Hietaharju, urut ja piano. Ja sokerina pohjalla: konsertin juontaa legendaarinen Antero Mertaranta

Urheilijat keräävät konsertin lopuksi kolehdin, niinpä voit bongata kirkossa esimerkiksi Silja Kososen, Taika Koilahden tai Tommi Holttisen sekä urheilujohtoa. 


(Paavo Nurmi Games ja seurakuntayhtymän viestintäpalvelut 23.11.2023 / PH)
 

Thu Nov 23 17:45:00 EET 2023