Uutislistaukseen

Jouluinen SuperSunnuntai 10.12. Mikaelissa

Tule virittäytymään jouluun Mikaelin SuperSunnuntaihin, missä pääset kokemaan monenlaisia tunnelmia. Tänä koko perheen päivänä huomioimme niin aikuiset ja lapset kuin lemmikit. Viihdyt sitten messun hartaudessa, myyjäisten vilskeessä tai iloisessa eläinten hyörinässä tai haluat laulaa joululauluja löydät tästä päivästä suosikkisi. Vai alkaako sinun joulusi joulupuurolta tai joulukuvaelman ääreltä?

mainos

Jouluinen SuperSunnuntai 10.12. alkaa klo 11 messulla Mikaelinkirkossa. Messun jälkeen on seurakuntakodilla (Puistok.13) tarjolla klo 12.30 lounasta (joulupuuro ja -pulla sekä kahvi - vapaaehtoinen maksu lähetystyön hyväksi). Uudistetut Mikaelin joulumyyjäiset kutsuvat tunnelmallisille jouluostoksille klo 12.30–14 niinikään seurakuntakodille. Myynnissä on monenmoista kivaa monipuolisesta leivonnaistarjonnasta käsitöihin, mm. ihaniin sukkiin ja lapasiin. Myös Mikael-sukkia löytyy.  

Päivä jatkuu Urkutuokiolla kirkossa klo 13 urkuvirtuoosi Marko Hakanpään seurassa. Minikonsertin päätteeksi on mahdollista kokeilla urkuja ja käydä niiden sisällä. Klo 13-15 välillä on seurakuntakodin Klubi-siiven Olkkari-tilassa on avoinna korttipaja, minne voit tulla askartelemaan. Sairaalapastori Outi Ruohola pitää klo 14 Klubissa luennon aiheesta ”Sinut menneen ja  tämänpäivän kanssa”. Sen yhteydessä saat myös tietoa menneitä ja tunteita avaavasta Krito-ryhmässä, joka on aloittamassa Mikaelissa tammikuussa. 

Kirkonmäellä on klo 14 perinteinen Eläinten joulurauhanjulistus yhteistyössä Turun Eläinsuojeluyhdistyksen kanssa. Kaikenkarvaisten ystävien lisäksi mukana tuttuun tapaan kirkkoherra Jouni Lehikoinen. Joulurauhan julistus päättyy eläinten joulukulkueeseen torille. Sisällä kirkossa alkaa klo 15 joulukuvaelma lapsille ja perheille sekä sen jatkona pikkujoulut lapsiperheille Mikonmökissä.  

Päivä päättyy kahteen isoon joululaulutapahtumaan Mikaelinkirkossa. Klo 16 Kauneimpia joululauluja lauletaan perinteisesti urkujen säestyksellä ja klo 18 svengaavammin SUMU Big Bandin johdolla. 

Joka vielä kaipaa jatkopaikkaa, sille oivallinen mahdollisuus on Mikonmökissä klo 17.30 avautuva Kansainvälinen kahvila (International Cafe).

Tervetuloa SuperSunnuntaina piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi joulutunnelmaan.  Seuraava SuperSunnuntai ta vietetään ensi vuoden puolella su 11.2.2023 ystävänpäivän teemalla.    

Hanne Tuulos
Hanne Tuulos
seurakuntapastori

1.12.2023 09.00