Uutislistaukseen

Mikaelin SuperSunnuntai 10.9. kutsuu Kirkonmäelle 

Syksyn ensimmäinen SuperSunnuntai on Mikaelinseurakunnassa 10.9. Silloin kutsutaan kaikenikäisiä viihtymään seurakunnassa - vaikka koko päivän. 

SS mainos

AAMU messu Mikaelinkirkossa alkaa klo 11 ja siinä liturgina on Jaakko Paakkanen ja saarnaajana Pasi Jaakkola. Messun jälkeen odottavat lounastajia vapaaehtoisten valmistamat makaroni- tai kaalilaatikko sekä jälkiruoka (saatavilla myös maidoton ja gluteeniton versio) Mikaelin seurakuntakodilla (Puistokatu 13). Lounasmaksu on vapaaehtoinen ja menee oman seurakunnan diakoniatyöhön. Lounasta on tarjolla seurakuntakodilla klo 12.30–14.30, mikäli laatikkoa riittää.  

Klo 13 on kirkossa Urkutuokio, jossa soittaa kanttori Marko Hakanpää. Lyhyen konsertin jälkeen on mahdollisuus tutustua Mikaelinkirkon urkuihin.  

Klo 14 kirkolla alkaa koko perheen Kirkonmäki-tapahtuma.  

Kirkonmäki on täynnä erilaisia toimintapisteitä. Luvassa on mm. ilmapalloja, kasvomaalausta, askartelua, karvakavereita, korisheittopiste (YMCA), jalkapalloa (InterAction), partio Sinikellot sekä monenlaista muuta puuhaa eri-ikäisille lapsille ympäri kirkonmäkeä. Tapahtumassa vierailee myös paloauto ja ambulanssi (hälytysvaraus). Seurakunta tarjoaa grillimakkaraa ja mehua, joiden lisäksi seurakuntanuorten hyväksi on myynnissä vohveleita (2€).  Kirkonmäki-tapahtuman jälkeen klo 16 alkaa kirkossa koko perheen Mikael ILTA-messu, jossa esiintyy lasten suuri Jippii-kuoro. Messussa lapsille on ikätasoiset pyhäkoulut ja leikkihuone. 

Jatkopaikkana on vielä klo 17.30 International Cafe Mikonmökissä (Puistokatu 13. sisäpiha). Valitse tästä palasista koostuvasta päivästä ne palat, jotka sopivat sinulle ja tervetuloa ystävien kanssa! Vapaa pääsy.  

3.9.2023 02.10