Uutislistaukseen

Tommy Hellsten puhuu läsnäolosta Henrikinkirkolla

Läsnäolon mystinen ulottuvuus on tunnetun terapeutti ja kirjailija Tommy Hellstenin aiheena Henrikinkirkon Ruususalissa tiistaina 5.9. klo 17.30.  ”Kun olet läsnä tässä hetkessä, olet paikassa, joka avautuu ylöspäin kohti selittämätöntä. Sieltä saat kaiken mitä tarvitset juuri nyt”, sanoo Tommy Hellsten.  

Tommy Hellstenin hymyilevä kasvokuva.

Mielen hyvinvointia edistävän Suunta-hankkeen avoimeen ja maksuttomaan iltaan on tilaa 130 osallistujalle.   

Tommy Hellsten on terapeutti, kirjailija, kouluttaja, puhuja ja luennoitsija sekä Ihminen tavattavissa -filosofian isä - diplomi-ihmettelijä kuten hän itse pilke silmäkulmassa kuvaa. Hellsteniltä on juuri ilmestynyt 31. kirja nimeltä ”Olemisen voima”.  Teosta voisi luonnehtia ihmisyyden ytimestä vedetyksi johtopäätökseksi johtamisen ja vaikuttamisen suuntaan. 

”Teen kaikkea tätä mielelläni, sillä näin saan kokea ihmisyyden ihmeen ja mysteerin kerta toisensa jälkeen - ainutlaatuisena tässä ja nyt. Yksilön ja yhteisön henkisessä kasvussa ja ihmisyyttä kunnioittavassa vuorovaikutuksessa on valtava voima”, Hellsten kiteyttää. 

Hellstenin luennon järjestää Suunta-hanke, joka on Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän, Tukenasi ry:n, Turun Seudun Vanhustuki ry:n, Fingerroosin säätiön ja Turun kaupungin yhteistyötä.

Lisätietoja hankkeesta voi lukea osoitteesta www.loydasuunta.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Henrikinkirkko on osoitteessa Peltolantie 2 Turku.
 

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän viestintä 21.8.2023

Karima Karppinen
Karima Karppinen
hankepäällikkö

Toimin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Suunta-hankkeen hankekoordinaattorina. Olen toiselta ammatiltani lyhytterapeutti ja taustakoulutukseeni kuuluu MSc in Science and Religion, sekä MA in Theology and Religious Studies.

Suunta-hankkeessa luodaan uusi vapaaehtoistoiminnan muoto, jonka teemana on mielen hyvinvointi. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.loydasuunta.fi.Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja tule ideoimaan hanketta yhdessä!

21.8.2023 13.09