Helluntain SuperSunnuntai ja Piknik Mikael

su 19.5. klo 11.00 – 19.00
Kuvassa pomppulinna

Mikaelinkirkko, Mikonmökki

Tänä vuonna 19.5. on triplapyhä: helluntai, Mikaelin SuperSunnuntai ja Portsan katumarkkinat. Tämä tarkoittaa seurakunnalta erityistä panostusta Mikaelin kirkonmäelle.

Mikaelin SuperSunnuntai alkaa klo 11 aamumessulla Mikaelinkirkossa ja päättyy uusimuotoiseen Mikaelmessuun klo16. Siinä välissä kirkonmäellä on klo 12.30-16 Piknik Mikael eli tarjolla on grillimakkaraa ja salaatteja (vapaaehtoinen maksu diakonian hyväksi), myös omat eväät ja viltin saa tuoda nurmikolle. Seurakuntanuorten vohvelikahvila palvelee koko tapahtuman ajan.

Lapsille on tarjolla pomppulinna, InterActionin pallottelupiste ja eläinhahmoja. Lisäksi kirkosta löytyy kuvasuunnistus ja seurakuntalaiset myyvät omia kirpputorituotteitaan. Eläinväelle on tarjolla koirien toimintarata ja eläinten non stop siunaus kesän seikkailuihin. Helluntain kunniaksi paikalla on myös taivaallista väkeä, sillä myös enkelit ovat lupautuneet rukoilemaan ihmisten puolesta.

SuperSunnuntai 19.5. Piknik Mikael Mikaelinkirkolla

klo 11 Helluntaimessu kirkossa, Kristiina Friman, Pasi Jaakkola ja lauluryhmä Sopusointu

klo 12.30-16 Piknik Mikael kirkonmäellä, mm. grillilounas (vap.eht. maksu), pomppulinna, kirpputorimyyntiä, InterAction, vohvelikahvila ja koirien toimintarata.

klo 16 Mikaelmessu kirkossa, Hanne Tuulos ja Jonathan Westergård, pyhäkoulut eri-ikäisille lapsille

klo 17.30 International Cafe Mikonmökissä (Puistok. 13)

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Mikaelinseurakunta