Kansainvälinen messu

su 28.4. klo 12.00
Varissuon alttari.

Varissuon kirkko

Kansainvälinen messu Varissuon kirkossa. Muusikkovieraana: Aboa Gospel ja Silvia Koski Mikaelinseurakunnasta. 

Sunnuntain kansainvälisessä messussa ovat palvelemassa Elina Kerokoski (liturgia ja saarna). Kanttoreina Silvia Koski ja Sami Nieminen.

Muusikkovieraana: Aboa Gospel ja Silvia Koski Mikaelinseurakunnasta. Kuoroa säestää Sami Nieminen. Messussa mukana myös KUA:n Changemaker -verkoston nuoria ja 
kirkkokahveilla keskustelutilaisuus globaalikysymyksistä, Kirkon Ulkomaanapu.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kanttori, vs. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista. Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Elina on myös pappi ja vastaa seurakunnassamme aikuistyöstä, aikuisten pienryhmistä ja hiljaisuuden työstä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan retriittitoimintaan, hiljaisuuden messuihin tai säännöllisesti kokoontuviin raamattu- ja rukouspiireihin, kannattaa olla yhteydessä Elinaan.