Tervetuloa mukaan Maarian seurakunnan toimintaan!

Maarian seurakunta on suurin Turun ja Kaarinan seurakunnista. Suuri ei kuitenkaan tarkoita kaukana olevaa, vaan haluamme olla elämässäsi mukana niin sanoessasi tahdon, perhekerhojen palikanpaukkeessa kuin seniorikerhon kahvikuppien kilinässäkin. Tule rohkeasti mukaan toimintaan, kyselemään ja etsimään juuri itsellesi sopivaa paikkaa!

Toivomme, että voit löytää Maarian seurakunnasta paikan, jossa voi kysellä uskosta, iloita ja itkeä. Työntekijämme ovat sinua varten!

Tervetuloa Maariaan!

Maarian seurakunnan löytää Instagramissa nimellä @maariansrk.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Katja Johansson
seurakuntasihteeri
 
Työntekijän puheenvuoro

Työntekijän puheenvuoro

Olen kotikäynnillä ja istumme keskustelemassa. Käymme läpi kuulumiset, kolotukset, harmin aiheet ja ihan tavallisia arjen asioita ruuan laittamisesta sipulien istuttamiseen...

Hiljenny kappelilla

Hiljenny kappelilla

Kärsämäen kappeli on pyhäinpäivänä auki niille, jotka haluavat tulla hiljentymään tai muistamaan rakkaitaan. Ovet ovat auki klo 14-17.

Tuunaa se!

Tuunaa se!

30.9. ja 28.10. käsillä tekemisestä innostuneet voivat tulla tekemään käsitöitä ja tuunaamaan omista vanhoista vaatteista yms. jotain uutta ja ihanaa! Paikalle on järjestetty lastenhoito ja suuhunkin saa jotain pientä purtavaa.