Uskoa, toivoa ja rakkautta jo vuodesta 1309

Käy peremmälle!

Tervetuloa Katariinanseurakunnan verkkosivuille! Toivomme, että löydät etsimäsi, olitpa sitten vakituinen kävijä tai satunnainen surffaaja.

Katariinanseurakunta on Suomen vanhimpia seurakuntia. Sen juuret ulottuvat ainakin vuoteen 1309 ja seurakunnan nykyisin käytössä oleva nimi vastaa vuoden 1309 asiakirjamainintaa ecclesia sancte Katerine in Nummis eli Pyhän Katariinan seurakunta Nummella.

Katariinanseurakunta on paitsi vanha ja perinteinen myös uudistuva ja elämästä kiinnostunut. Seurakuntamme sijaitsee Itä-Turussa ja siihen kuuluu noin 16000 jäsentä. Seurakunnan alueella asuu noin 27000 ihmistä.

Tule mukaan!

Tietoa seurakuntamme toiminnasta saa seurakuntien Lilja-lehdestä sekä Turun Seutusanomien Itäkulma-liitteestä.

Jos haluat tilata aina kuukauden alussa ilmestyvän uutiskirjeemme, voit lähettää postia viestintäpappi Annalle, anna.halli(a)evl.fi.

Olemme aktiivisesti läsnä myös sosiaalisessa mediassa.

Facebook-sivumme löytyy nimellä Turun Katariinanseurakunta. Tämän lisäksi meillä on Facebookissa vapaamuotoinen matalan kynnyksen porinaryhmä Katariinan yhteisö. Ryhmä on suljettu, mutta sinne hyväksytään kaikki seurakunnasta kiinnostuneet, joten lähetä rohkeasti liittymispyyntö.

Kuvavälähdyksiä seurakunnan arjesta ja juhlasta tarjoavat Instagram-tilimme @katariinansrk ja @ktrnsrknrso (nuorisotyön kuvia). Harvakseltaan päivittyvän Twitter-tilimme nimi on @katariinansrk.

Katariinanseurakunta Instagramissa @katariinansrk

Ota yhteyttä

Leena  Kairavuo
kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Ota yhteyttä

Katri Lautjärvi
seurakuntasihteeri
Henrikinseurakunta
Katariinanseurakunta
 

Welcome - Karibuni sana - Bienvenue -Tere tulemast

For English information, please contact reverend Anna Hälli, tel. +35840-3417639, email anna.halli@evl.fi .

Wollen Sie Informationen über die Kirchengemeinde erhalten, so wenden Sie sich bitte an Herrn Pertti Widén, tel +358405560789, email p_j_widen@hotmail.com.

Si vous désirez obtenir des renseignements (en français) sur la paroisse et ses activités, contacter Mme Saana Rusi, tél +358405794555, mél saana.rusi@gmail.com.

Ukipata kujua maisha ya kanisa katika sehemu yako, mpigie Mratibu wa vijana Erne Hakala, +358403417484,  erne.hakala@evl.fi.