Lasten ja perheiden seurakunta

Maarian seurakunnassa on toimintaa lapsille ja koko perheelle. Kristillisen kasvatuksen keskeisiä toimintamuotoja ovat kerhot, perhekirkot ja pyhäkoulut. Lisäksi järjestämme perheleirejä ja perheille suunnattuja tapahtumia, joihin kaikki perheet ovat tervetulleita!

Seurakunta tukee myös kriisitilanteissa mm. diakoniatyön ja perheneuvonnan avulla. Lue lisää niistä täältä.
 

 

Pyhäkoulut

Halisten kaakaopyhäkoulu Kaakaopyhäkoulu on lasten leikkivä pyhäkoulu. Raamatun kertomukset muuttuvat näytellen lapsille aidoiksi ja ihmeellisiksi kertomuksiksi.

Luontopyhäkoulu tutustuttaa luomistyön ihmeisiin koko perheen retkillä. Lisätietoja antaa Anne Saarni p. 040 3417156

Askartelupyhäkoulu Runosmäen seurakuntakodilla kutsuu askartelemaan ja iltapalalle. Lisätietoja antaa Anne Saarni p. 040 3417156.

Legopyhäkoulu Maarian vanhassa pappilassa. Alle kouluikäiset ovat tervetulleita aikuisen kanssa, kouluikäiset ovat tervetulleita myös itsekseen. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja antaa Anne Saarni p. 040 3417156.

Raamatunkertomusten äärellä Yli-Maarian seurakuntakodilla. Lisätietoja antaa Anne Saarni p. 040 3417156.

Muskari ja päiväkerho

Seurakunnan muskareihin ja päiväkerhoihin ilmoittautuminen: www.turunseurakunnat.fi/lapset-ja-perheet  

Lastenkirkko

Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina (ei kesä-elokuu) Maarian kirkko muuttuu Lastenkirkoksi klo 17. Iloinen ihmettely, tutut raamatunkertomukset ja kivat laulut kuuluvat perheiden omaan kirkkohetkeen.

Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista!

Yhden vanhemman perheiden olohuone

Kerran kuukaudessa torstaisin klo 17-19 Halisten seurakuntakodissa. Syksyn 2018 tapaamiskerrat päivittyvät mahdollisimman pian.

Lisätiedot Helena Aarnivuo p. 040 341 7476 (ti ja to klo 10-11), helena.aarnivuo(at)evl.fi

 

Perheleiri

2.-5.7.2018 Sinapin leirikeskuksessa

Leirin hinta: aikuinen 93 €/hlö, yli 7-v. lapsi 63 €/hlö, 4-6-v. lapsi 33 €/hlö, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Leirimaksuihin on mahdollista hakea avustusta oman seurakunnan diakoniatyöltä. Leiri on tarkoitettu pääasiassa alle yläkouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, mutta isovanhemmat voivat myös hakea leirille yhdessä lastenlasten kanssa. Lapset ovat leirin ajan huoltajiensa vastuulla.

Leirille haettaessa täytetään hakemuskaavake, jonka saat Maarian seurakunnan diakoniatyöntekijöiltä tai seurakunnan nettisivuilta tulostamalla. Täytetyn hakemuskaavakkeen voit lähettää osoitteeseen helena.aarnivuo@evl.fi, toimittaa Raunistulan seurakuntatalon diakoniatoimiston postilaatikkoon (os. Murtomaantie 12) tai antaa suoraan diakoniatyöntekijöille. Hakemuksia otetaan vastaan 25.5.2018 asti. Leirille valituille lähetetään kutsukirje viikon kuluessa ilmoittautumisen päättymisestä.

Lisätiedot: diakonissa Helena Aarnivuo p. 040 341 7476 (ti ja to klo 10-11), helena.aarnivuo@evl.fi ja diakoni Anne Alkio p. 040 341 7495 (ti ja to 10-11), anne.alkio@evl.fi.

Konttaava lapsi