Seniorit, tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan!    

Seurakunta on paikka, jossa  voit kohdata  ja viettää aikaa yhdessä toisten kanssa. 

Sinulla on myös mahdollisuus yhteiseen hiljentymiseen ja rukoukseen.

Eläkeläisohjelmaa

Keskiviikkoisin klo 13 on Martinseurakunnassa se kellonaika, jolloin eläkeläisten yhteiset tapahtumat useimmiten järjestetään. Tapahtumat ovat yleensä Martinseurakuntatalolla tai Uittamon seurakuntakodilla. Oletpa sitten miltä suunnalta Martin seurakuntaa, olet tervetullut mukaan.

 

19.4. Kaikkien kerhojen ja eläkeläispiirien kevätjuhla Uittamo

26.4. Kanttorin kahvila Martti

17.5.  Suomi 100 vuotta - kevätretki

 

Keittolounaat ja kerhokahvilat

Martin- ja Uittamon seurakuntatalolla  järjestetään keskiviikkoisin klo 13 ylläolevan aikataulun mukaisesti keittolounaita ja kerhokahviloita.

 

Kanttorinkahvila

Kerran kuukaudessa, kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 13 on Martinseurakuntatalon flyygeli erityisen hyvässä käytössä. Silloin seurakunnan kanttori laulattaa kaikkia halukkaita. Ja mukaan voi tulla, vaikka ei uskoisi omistavansa lauluääntä – sillä laulut ovat myös runoutta! Harva silti malttaa olla lähtemättä mukaan lauleskelemaan. Laulamaan kokoonnutaan keskiviikkoisin ylläolevan aikataulun mukaan. Huom! 22.2. kanttorinkahvila tapahtuu Uittamolla.

 

ELÄKELÄISTEN RAAMATTUPIIRI

Keväällä jatkuu eläkeläisten oma raamattupiiri. Eläkeläisten raamattupiiri kokoontuu Martin seurakuntatalolla parillisilla viikoilla tiistaisin klo 14.00. Tule mukaan syventymään raamatun teksteihin ja keskustelemaan yhdessä.

Kokoontumisajat keväällä : 10.1, 24.1, 7.2, 7.3, 21.3, 4.4, 18.4 ja 2.5 (HUOM! Piiri ei kokoonnu viikolla 8)

 

Muista myös seurakunnan retki halki kesäisen Suomen Ilomantsin ortodoksisen ystäväseurakuntamme vieraaksi, 19.-22.7.2017!

Ota yhteyttä

Jukka Hildén
seurakuntapastori
Martinseurakunta