Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista tietoa lähetyksen toimimmasta ja tapahtumista löydät tästä linkistä tapahtumat

 

Lähetystyön kirkkopyhät, -kahvit ja hetki lähetykselle

12.2. klo 10 Sanansaattajien kirkkopyhä. Kirkkokahvit ja hetki lähetykselle srk- talolla messun jälkeen. Messussa saarnaa Sansan Sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli.

30.4. klo 10 Kansanlähetyksen kirkkopyhä. Kirkkokahvit ja hetki lähetykselle srk- talolla messun jälkeen. Messussa saarnaa kotimaan aluekoordinaattori Anssi Savonen.

 

Missiomessut Hirvensalon kirkossa klo 17

8.1. "Mikä ihmeen krito?”Stina ja Jarmo Itkonen

12.2. "Isän suunnitelma" Johanna ja Markku Sarento

12.3. "Kaksi tavallista kättä Jeesus työhön lähettää…paikka kotikirkossa ja lähetyksessä” Orkkuli Kuisma ja Roistot ja sankarit

16.4. "Pääsiäisen Missiomessu" Liisa Kuusela

28.5. "Ylistyksen Missiomessu” Kristiina Tanhua-Laiho

 

Rukouspysäkki Hirvensalon kirkossa joka torstai klo 18 alk. 12.1.

Rukouspysäkille kokoonnutaan rukoilemaan Missiomessuissa jätettyjen esirukouspyyntöjen sekä yhteisten ja omien asioiden puolesta.

 

Missiotreffit

Su 5.3. klo 13–15 Hennalassa koko perheen talviset Missiotreffit.

La 1.4. klo 10–13 Liikunnallinen kevätstartti Wäinö Aaltosen koulun maastossa yhteistyössä Hirvensalon Heitto ja Lähetysyhdistys Kylväjä.

 

Raamattu- ja lähetysristeily ti 9.5.2017.

Ohjelmassa teologian tohtori Eero Junkkaalan ja lähetystyöntekijä Mikko Puhalaisen luennot. Matkaan sisältyy aamiainen, buffet päivällinen ja risteilyohjelma. Lisätietoja keväällä Lilja – lehdestä, seurakunnan ilmoitustaululta ja lähetyssihteeriltä.

 

Myyjäiset

10–11.4. Myyjäistalkoot, vapaaehtoisia jauhopeukaloita tarvitaan. Ota yhteys lähetyssihteeriin.

11.4. klo 16–20 Pääsiäismyyjäiset Martin srk-talossa. Leivonnaisia, villasukkia, arpajaisia, kortteja, kahvila.

29.4. klo 10-12 Sima- ja munkkimyyjäiset! Kotisiman myynti lähetystyön hyväksi, vain asiakkaan omiin astioihin!

 

Lähetyspiirit – tervetuloa mukaan!!

Hennalan piiri Hennalan srk-kodilla. Piiri kokoontuu joka toinen keskiviikko parillisilla viikoilla alkaen 11.1. klo 12.30. Raamattua, keskustelua ja rukousta.

Kylväjäpiiri Martin srk-talolla 30.1., 27.2., 27.3., ja 24.4. klo 18.–19.30. Kylväjäpiirissä tutkitaan raamattua ja rukoillaan lähetystyön puolesta, sekä kuullaan terveisiä eri työkentiltä. Mukana pastori Jarmo Mäki-Mikola, ja joillakin kerroilla lähetystyöntekijöitä.

Kenianpiiri, Myllymäentie 22. Piiri kokoontuu joka toinen keskiviikko parittomilla viikoilla klo 14. Keväällä piiri alkaa 18.1.

Lähetyksen puuhapiiri Martin seurakuntatalossa, päiväkerhotiloissa alakerrassa joka toinen perjantai parillisilla viikoilla alkaen 13.1. klo 18. Kortti- ja koristeaskartelua ja erilaisten käsitöiden tekemistä lähetystyön hyväksi.

Lähetyksen Ompeluseurat
Martin srk-talolla Ompeluseurasalissa joka toinen tiistai parittomilla viikoilla alkaen 17.1. klo 17.30-19. Kudomme omin puikoin ja langoin joko lähetystyön hyväksi tai itselle. Mukaan seuranpitoon voi tulla myös ilman kudinta!

Uittamon Hannat
Uittamon srk-kodilla joka toinen torstai parittomilla viikoilla alkaen 19.1. klo 18-19.30.  Hanna-piiri keskittyy rukoilemaan naisten ja naista koskettavien asioiden puolesta ympäri maailmaa. Tiedustelut Eva Ora p.040-7612501

 

Addressimyynti lähetyksen ja diakonian hyväksi
Addressi 5€ kpl, tiedustele lähetyssihteeriltä.