Riparille?

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein ripari käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta, mutta sen voi käydä myös aikuisena. Lisää tietoa rippikoulusta ja konfirmaatiosta voit lukea seurakuntayhtymän ripari-sivulta sekä evankelis-luterilaisen kirkon ripari.fi-sivustolta.

Maarian seurakunnassa järjestetään vuosittain 10–14 riparia, joissa on yhteensä noin 250–300 nuorta. Suurin osa ripareista sisältää leirin, mutta Maarian seurakunnassa järjestetään myös päivä- ja iltarippikouluja. Syyskuussa lähetään seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäville seurakunnan jäsenille kirje, jossa esittellään tarkat tiedot eri rippikouluvaihtoehdoista ja ilmoittautumismenettelystä. 

Tietoa Maarian seurakunnan ripareiden ajankohdista ja muuta tarvittavaa tietoa löytyy täältä.

Kirkkoon kuulumaton voi tilata ilmoittautumismateriaalin suoraa Kasvatusasiakeskuksesta ottamalla yhteyttä nuorisosihteeri Iikka Viitaseen, p. 040 341 7298, iikka.viitanen(at)evl.fi.

Rippikoulun voi suorittaa myös aikuisiällä yksityisesti. Jos olet kiinnostunut aikuisrippikoulusta, ota yhteyttä Lassi Rajamäkeen, p. 040 3417 438, lassi.rajamaki(at)evl.fi.

vs. seurakuntapastori
Maarian seurakunta

Nuoriso- ja rippikoulutyö