Kuorot

Maarian seurakunnalla on neljä mielenkiintoista ja aktiivista kuoroa, jotka esiintyvät seurakunnan tilaisuuksissa ja omissa konserteissaan. Kuoroista kaksi, THREE -KuoroKaikille ja Lukkarin laulajat (Kanttorin laulajaiset), ovat suunnattu kaikille laulamisesta innostuneille taitotasosta ja aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. 

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit!

Lukkarin laulajaiset

Lukkarin laulajat

Lukkarin laulajat kokoontuu Kanttorin laulajaisten merkeissä kerran kuukaudessa Hepokullan seurakuntatalossa. Lauletaan yhdessä tuttuja ja uusia lauluja sekä virsiä mukavassa seurassa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Laulajat avustavat silloin tällöin erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa, kuten jumalanpalveluksissa ja kauneimmissa joululauluissa. 

Lisätietoja kanttori Tero Niemi, p. 040 341 7454.

Three - kuoro kaikille

THREE -KuoroKaikille!

Maariaan perustettiin keväällä 2016 uusi, kaikille laulusta kiinnostuneille suunnattu kuoro, joka toimii projektimaisesti. Vuoden 2018 projekti sisälsi 3 harjoituskertaa ja työ huipentui pääsiäisyönmessuun la 31.3 klo 22, jossa kuoro lauloi taize-lauluja ja virsikirjan lisäosan uusia virsiä. FreeThree -KuoroKaikille -kuoroon ei ole koelaulua eikä nuotinlukutaitoa edellytetä – riittää, että tulee paikalle ja laulaa. Kuoroa ja soitinyhtyettä opastavat ja johtavat Maarian seurakunnan kanttorit Marja Haikka, Tero Niemi, Ulla Vuola ja Virpi Vähäpassi.

Lisätietoja kanttori Marja Haikka, p. 040 341 7189.

Lapsikuoro Visertävä puu

Visertävä puu -lapsikuoro

Maarian seurakunnan lapsikuoro Visertävä puu harjoittelee torstaisin Maarian pappilan tallissa (Sorolaisenkatu 4) klo 17.30-18.30. Kuoroon pääsevät kaikki kouluikäiset laulusta tykkäävät tytöt ja pojat. Toimintaan kuuluvat harjoitusten lisäksi esiintymiset, leirit ja retket. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja kanttori Ulla Vuola, p. 040 3417 142.

Verbum Sonans

Verbum Sonans

Verbum Sonans on kuoro 20–60-vuotiaille naisille (ja miehille), joita laulattaa. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18–20 Maarian pappilan tallissa, Sorolaisenkatu 4. 

Varaa aika laulunäytteeseen ja lähde mukaan laulamaan!

Naperoparkki kuorolaisten lapsille toimii harjoitusiltoina ja kuoroleiripäivinä lastenohjaajan johdolla.

Lisätietoja kuoronjohtaja Marja Haikka, p. 040 341 7189.

Verbum Sonansin nettisivut

Verbum Sonansin Facebook-sivu

Muita kuoroja

Chorus Cathedralis Iuniorum (CCI)

Tuomiokirkkoseurakunnan poikakuoro CCI harjoittelee Raunistulan seurakuntakodissa. Pääkuoroon kuuluu 40–50 laulajaa, jotka ovat 8–20-vuoden ikäisiä. Vuosittain pidetään koelaulutilaisuuksia, jossa valitaan kuoron harjoituskuoroon noin 11–15 uutta 7–8-vuotiasta poikaa.

Lisätietoja kanttori Heikki Rainio, p. 040 341 7143.

http://ccikuoro.fi/

CCI:n Facebook-sivu