Tehdään yhdessä!

Jeesuksella ei ole maailmassa muita käsiä ja jalkoja kuin meidän kätemme ja jalkamme. Jokainen kristitty on kutsuttu palvelemaan toisia omalla paikallaan - töissä, kotona, naapurustossa.

Myös seurakunta tarjoaa monenlaisia palvelutehtäviä - kullekin omien taitojensa ja oman kutsumuksensa mukaan. Jos elämässäsi on tyhjiä tunteja ja halua käyttää ne lähimmäisen parhaaksi, Katariinanseurakunnan vapaaehtoistyö voi olla juuri sinulle sopiva asia.

Toisten auttaminen ja yhteisön elämään osallistuminen tuo elämään mielekkyyttä ja iloa. Ota rohkeasti yhteyttä diakoneihin, jos olet kiinnostunut toimimaan seurakunnassamme.

Seurakuntalaisille on tarjolla monenlaisia tehtäviä - lähimmäisvapaaehtoisuutta, messuissa avustamista, tapahtumien järjestämistä, Varissuon kirkon ovien pitämistä avoimena keskiviikkoisin, leipomista, kahvin keittämistä, musisointia ja paljon muuta.

Mitä sinä osaat parhaiten? Miten haluat auttaa? Tule etsimään kutsumustasi ja omaa paikkaasi yhdessä muiden kanssa!

Tarjolla tehtävä

Yhteyden Messu

Yhteyden Messu on vapaamuotoinen jumalanpalvelus, jossa seurakuntalaiset palvelevat monin eri tavoin.

Olet lämpimästi tervetullut erilaisiin tehtäviin mm. esirukous- ja sielunhoitotiimissä, tervetulotiimissä, keittiötiimissä ja lasten ja varhaisnuorten ohjelmatiimissä. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Ota yhteyttä Yhteyden Messusta vastaavaan pastori Anna Hälliin, anna.halli@evl.fi.

Lähetystyö

Lähetystyö tarvitsee arpajaisvoittoja. Jos sinulla on ylimääräistä hyvää, jota voisit lahjoittaa lähetystyön hyväksi, otamme ilolla vastaan.

Jos taas koet leipomisen tai kahvilatoiminnan omaksesi, kahvitustiimissämme on aina paikkoja auki. Tavalliset kotikokin taidot riittävät.

Myös uudet ideat ja avaukset lähetystyön tukemiseksi otetaan kiitollisin mielin vastaan. Kaikki keräämämme raha ohjataan suoraan kummilapsemme ja lähetyskohteittemme hyväksi.

Lisätietoja lähetyssihteeri Kirsti Thuresonilta, kirsti.thureson(at)evl.fi, 040 341 7133.

Perhetyö

Seurakuntamme perhekerhoissa käy paljon äitejä ja lapsia. Kaipaamme välipalahetkiin keittiössä viihtyviä tätejä ja setiä. Jos kahvinkeitto ja nisujen laitto luonnistuu, otamme kiitollisena apua vastaan.

Perhekerhot kokoontuvat ti Nummen Punaisessa Tuvassa klo 10, torstaina Hannunniitun srk-talolla klo 9.30 ja pe Varissuon kirkolla klo 9.30.

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuuta kerätään sekä lista- että lipaskeräyksenä. Keräksen sydän on suuri vapaaehtoisten joukko,
jota ilman Yhteisvastuukeräyksen menestyksekäs toteuttaminen olisi mahdotonta.  Kutsumme sinua tähän joukkoon.

Yhteisvastuukeräys alkaa helmikuussa. Lisätietoja antaa YV-keräyspäällikkö diakoni Erja Viherkoski p. 040 3417 135 / erja.viherkoski(at)evl.fi

Pikkutupa

Pikkutupa on Varissuon kirkon alakerrassa oleva oleskelutila, jossa on tarjolla ruokaa, kahvia, seuraa ja tekemistä aina maanantaisin klo 12. Pikkutupa toimii vapaaehtoisvoimin ja sitä emännöi Ingrid.

Ole rohkeasti yhteydessä Annamariaan p. 0403417638, jos ruuan laittaminen ja tarjoileminen sekä ihmisten kohtaaminen kiinnostavat sinua.