Joka laulaa, rukoilee kahdesti

Katariinanseurakunnan elämää olisi täysin mahdotonta kuvitella ilman kirkkomusiikkia. Virsien laulaminen kuuluu jokaiseen jumalanpalvelukseen. Kanttorit palvelevat seurakuntaa taitavasti ja suurella sydämellä häissä ja hautajaisissa.

Kirkkokuorolaiset ja muut musiikkivapaaehtoiset antavat aikaansa ja osaamistaan kuulijoiden iloksi ja seurakunnan rakennukseksi. Erilaiset konsertit tuovat välähdyksiä pyhyydestä sekä iloa ja rohkaisua konserttivieraiden elämään.

Yhtä lailla musiikki kuuluu jokaiseen rippikoululeiriin ja päiväkerhoon. Laulu raikaa lähes kaikissa seurakunnan tapahtumissa.  Voi siis sanoa, että Katariinanseurakunta on laulava seurakunta ja otsikon vanhaa ajatusta lainaten vähintään kahdesti rukoileva seurakunta.

Kuorot

Kuorolaulu on luonteva ja antoisa tapa osallistua seurakunnan toimintaan. Ole rohkeasti yhteydessä kanttoreihin, jos olet innostunut kuorolaulusta tai kiinnostunut muista seurakunnan musiikkityön vapaaehtoistehtävistä.

Pyhän Katariinan kuoro harjoittelee Katariinan pappilassa keskiviikkoisin klo 17-18.30. Kuoro etsii uusia laulajia joukkoonsa. Lisätietoja kanttori Markku Lautjärveltä p. 040 3417 141 tai markku.lautjarvi@evl.fi

Pop up -kuoro kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 11.00 Varissuon kirkossa. Harjoittelemme pieniä esilaulu- ja kuoro-osuuksia klo 12 alkavaan messuun. Tupsahda laulamaan juuri niinä sunnuntaina, jotka sopivat sinulle parhaiten. Lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset seurakuntalaiset vauvasta vaariin! Lisätietoja kanttori Elina Kerokoskelta p. 040 3417 632 tai elina.kerokoski@evl.fi

Laulun iltapäivä -yhteislauluhetket Varissuon kirkossa torstaisin klo 15-16. Tule piristymään, voimaantumaan ja ilahtumaan yhteisen laulun voimasta! Kaikki lämpimästi tervetuloa mukaan laulamaan. Lisätietoja kanttori Elina Kerokoskelta p. 040 3417 632 tai elina.kerokoski@evl.fi

Kirkolliset toimitukset

Kanttorit vastaavat jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten musiikista. Heidän kanssaan voi sopia yksilöllisesti hää- ja siunausmusiikista.

Ota yhteyttä:

Kanttori Markku Lautjärvi puh. 040 3417 141
Kanttori Elina Kerokoski puh. 040 3417 632

Cantio Sacra - vanhaa musiikkia vanhassa kirkossa

Cantio Sacra on kanttori Markku Lautjärven jo kahdenkymmenen vuoden ajan isännöimä konserttisarja. Cantio Sacra -konsertit pidetään Pyhän Katariinan kirkossa, jonka hienoon ympäristöön erityisesti vanha musiikki sopii.

 

Kevään 2019 ohjelmisto täydentyy syksyn aikana.

 

 

Cantio sacra -konserttijuliste