Messusta voimaa elämään

Messu on seurakunnan yhteinen kokoontuminen, joka tuo erilaiset ja eri-ikäiset seurakuntalaiset yhteen. Messussa eli jumalanpalveluksessa Jumala palvelee meitä ja lähettää sitten maailmaan palvelemaan toinen toisiamme. Messussa saamme tuoda oman elämämme ilot ja murheet Jumalan eteen ja käydä keskenämme tasavertaisena ehtoollispöytään yhteisen Isämme ravittaviksi.

Liian suurten odotusten, vaatimusten paineessa
vapauteen minun anna, lepoon käydä, Jumala.
Rukouksen hiljaisuuteen, valoon Kirjan avatun,
lähellesi, Vapahtaja, kutsut kesken taistelun.

(Virsi 525:5)

Messu Pyhän Katariinan kirkossa

Pyhän Katariinan kirkon kellot kutsuvat messuun aina sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä klo 10.

Messu Varissuon kirkossa

Varissuon kirkolle kokoonnutaan messuun aina sunnuntaisin klo 12. Kerran kuukaudessa vietetään Yhteyden messua klo 17.

Messu Hannunniitun seurakuntatalolla

Hannunniitun seurakuntatalolla vietetään messua kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 12.

Yhteyden messut

Varissuon kirkossa vietetään kerran kuukaudessa Yhteyden messua. Yhteyden messu on vapaamuotoinen jumalanpalvelus, jossa seurakuntalaiset palvelevat eri tehtävissä. 

Yhteyden messun musiikki on svengaavaa ja esirukoukselle on paljon tilaa. Messun aikana lapsille ja varhaisnuorille on tarjolla omaa ohjelmaa. Messun jälkeen tarjolla on iltapalaa ja mukavaa seuraa.

Yhteyden messuun olet tervetullut sellaisena kuin olet. Jokainen Yhteyden messuissa säännöllisesti käyvä on joskus ollut ensikertalainen ja löytänyt ajallaan juuri oman paikkansa messusta. Älä siis arkaile, vaan tule rohkeasti mukaan.

Syksyn 2018 Yhteyden messut ovat: su 2.9 klo 17, su 30.9 klo 17, su 28.10 klo 17, su 25.11 klo 17 ja su 16.12 klo 17. Yhteyden messujen tarkat tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Iltavesper

Kaikille avoin keskiviikko-illan vesper Varissuon kirkossa. Vesper on lyhyt rukoushetki, joka sisältää rukousta, laulua, Raamatun lukua ja hiljaista mietiskelyä. Rukoushetken toimittavat pastori Kristiina Frondelius ja kanttori Elina Kerokoski. Tule mukaan hiljentymään!

 

YouTube-video
Pop-up kuoro Varissuon kirkon messussa.
Pop-up kuoro Varissuon kirkon messussa.