Lapset ja perheet seurakunnassa - koska pieni on suurin!

Jeesus antoi aikuisille ohjeen: Sallikaa lasten tulla minun tyköni. Se on hyvä ohje.

Lapset ovat ihan oikeita seurakuntalaisia, suuri ilo, lahja ja rikkaus koko kirkolle. Heillä on paljon opettavaa aikuisille. Parhaimmillaan seurakunta on paikka, jossa eri-ikäiset voivat oppia toisiltaan ja kasvaa yhdessä. Toivottavasti löydät seurakuntamme toiminnasta jotain juuri sinua ja perhettäsi kiinnostavaa.

Olet sydämellisesti tervetullut kerhoihimme:)

KESÄLLÄ 2017

HANNUNNIITUN KESÄKAHVILA (Virmuntie 2)

vauvasta vaariin tiistaisin ja torstaisin (6.-22.6) klo 9.30-13.00

Voit tulla paikalle omien aikataulujesi mukaan. Yhteinen muskari/teatteri/kädentaitohetki klo 10.30. Tarjolla kahvia, voit ottaa omat pienet eväät mukaan!  TEREVETULOA!

 

Perhekerhot kesätauolla, jatkuu vko:lla 34

Perhekerhot ovat jokaviikkoisia yhdessäolon hetkiä, joissa leikitään ja lauletaan, hiljennytään hyvän sanoman äärelle, harjoitellaan kädentaitoja ja kahvitellaan yhdessä. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset (0-7-vuotiaat) lapset yhdessä aikuisen seurassa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Perhekerhot kokoontuvat aina klo 9.30-11.00 seuraavissa paikoissa:

Tiistaina Nummen Punaisessa tuvassa, Papinkatu 2            

Torstaina Hannunniitun seurakuntatalossa, Virmuntie 2    

Perjantaina Varissuon kirkolla, Kousankatu 6                        

 

Vauvaperhekahvila Jaanin seurakuntatalossa (Karjakuja 75)

kesätauolla, jatkuu vko:lla 34

perjantaisin 9.30-11.00   

Lämpimästi tervetuloa vauvaperhekahvilaan Jaaniin. Kahvilassa voit kohdata toisia samassa elämäntilanteessa olevia sekä jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi heidän kanssaan. Kahvilaan ovat tervetulleita kaikki ensimmäisen vauvan (0-1v) saaneet vanhemmat ja perheet. Maksuttomaan kahvilaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon

 

Leikkikaverit Hurttivuoressa, kesätauolla

Maanantaisin klo 9-11               Tervetuloa mukaan!

Leikkikaverit kokoontuvat Hurttivuoren srk-talolla, Punatulkunkatu 1. Siellä vietetään leppoisaa aamupäivää kahvikupposen äärellä rupatellen ja lasten leikkejä seuraillen. Leikkikaverit toimivat vapaaehtoisvoimin. Seurakunnan perhetyöntekijä käy noin kerran kuukaudessa pitämässä pienen kynttilähetken ja laululeikkituokion. Lisätietoa toiminnasta antaa  Janita (janita.palmu@gmail.com).

 

Tervetuloa Perheiden kahvilaan, kesätauolla

Jaanin seurakuntataloon (Karjakuja 75)

maanantaisin klo 9.30-11.30

Iloista, vapaamuotoista yhdessäoloa aikuisille ja lapsille. Tarjolla kahvia, teetä ja pikkupurtavaa omakustannushintaan. Kahvila toimii vapaaehtoisvoimin. Seurakunnan perhetyöntekijä käy noin kerran kuukaudessa pitämässä kynttilä- ja laululeikkituokion. Lisätietoa toiminnasta antaa Anne (annmase@hotmail.com).

 

Päivä- ja iltapäiväkerhot

Alueemme päivä- ja iltapäiväkerhoista saa tietoa Kasvatusasiainkeskuksesta p. 040 3417 220 tai perhetyöntekijä Jaana Heinoselta p. 040 3417 622.

Liity sähköpostilistallemme!

Jos haluat sähköpostiisi tietoa seurakuntamme perhetyön tapahtumista tai haluat tulla mukaan toimimaan perheiden hyväksi, lähetä sähköpostiosoitteesi perhetyöntekijä Jaanalle: jaana.heinonen@evl.fi

 

PERHEVIIKONLOPPU SINAPIN LEIRIKESKUKSESSA

(lapset 0-7v)

pe 9.6- su 11.6.2017 

Hinnat alle 4v 0e, 4-7v 26e ja aikuiset 65e.

Voit hakea paikkaa 1.-23.4. sähköisesti jaana.heinonen@evl.fi

LEIRI TÄYNNÄ!

 

 

 

Lapsityön väkeä 5-vuotiaita seurakuntalaisia vastaanottamassa.

Ota yhteyttä

Jaana Heinonen
lastenohjaaja, perhetyöntekijä
Katariinanseurakunta