Nuorten musiikkitoiminta

Musiikki on iso osa nuorisotyötämme ja nuorten veisukirjan tutut ripariveisut raikuvat muun muassa nuorten veisumessuissa, isoskoulutuksissa ja tietysti ripareilla ja muilla leireillä. Syksystä 2018 alkaen nuorten käytössä on Papinholman bändikämppä, jossa treenaa upouusi nuorten bändi. Lisäksi voit esimerkiksi opetella kitaransoiton saloja työntekijöidemme johdolla. Oletpa sitten taitava muusikko, opetteleva leirisäestäjä tai jotakin siltä väliltä (tai sinua kiinnostaa esim. miksaus), niin musatouhumme ovat sinua varten!

Nuorten bändi

Syksyllä 2018 aloittaa upouusi nuorten bändi (vielä nimetön). Jos olet kiinnostunut laulamisesta, soittamisesta, äänentoistohommista tai vaikka roudaamisesta, niin bändi on juuri sinua varten!

Bändi kokoontuu ja treenaa Papinholmassa sen mukaan, miten porukalla sovitaan. Bändi vastaa ensisijassa Veisumessujen musiikista, mutta keikkailee tietysti tarvittaessa muuallakin.

Ilmoittaudu Jensille (0403417584), jos porukka saadaan kasaan niin bändi aloittaa ensimmäisillä treeneillä 19. syyskuuta!

Ilmianna itsesi ja/tai kaverisi, tässä bändissä on paikka avoinna just sinulle!

KitaRisti-kurssi

Haluaisitko oppia säestämään kitaralla? Puraisiko riparilla kitarakärpänen? Huoli pois, KitaRisti on sinua varten!

KitaRisti-kurssilla opettelemme kitarasäestyksen perusjuttuja ja harjoittelemme soittamaan ja säestämään kitaralla soinnuista. Kurssin ohjelma, aikataulu ja tavoitteet räätälöidään osallistujien mukaan, eli voit tulla mukaan opettelemaan alkeita tai hiomaan jo alkanutta harrastusta. Et tarvitse omaa kitaraa, mutta jos haluat treenailla myös kotona, niin se on toki hyödyllinen.

KitaRisti-kurssi alkaa 19. syyskuuta ja ekalla kerralla sovitaan kurssin aikataulut tarkemmin. Ilmoittautuminen Jensille (0403417584) 16. syyskuuta mennessä!

Veisujen päivä (tai ilta tai yö)

Syksyllä tulossa myös tempaus, jossa laulamme koko Nuoren seurakunnan veisukirjan kannesta kanteen. Tarkempaa infoa tästä syksyllä!

 

Veisumessu Kaarinan kirkossa

Ilmoittautumiset ja kysymykset