VIRKISTYSTÄ JA KOHTAAMISIA - RETKET JA LEIRIT

Sinapin leirikeskus on moderni leirikeskus kauniissa maisemissa Kakskerrassa. Sinapissa on mahdollisuus saunoa, uida nauttia herkullisesta ruoasta ja hiljentyä kauniissa kappelissa tai leirinuotion äärellä. Tule nauttimaan hienosta ympäristöstä, hyvästä ohjelmasta ja erityisesti mukavasta yhdessäolosta.

 

AJANKOHTAISTA:

Eläkeläisten kevätpäivät Sinapin leirikeskuksessa, Kakskerrassa 21-24.5.2018

Keväinen leirimme on Tuomiokirkkoseurakunnan ja Martinseurakunnan yhteinen. Leirin aikana saamme herkullista ruokaa noutopöydästä, ihastellaan keväistä luonnon kauneutta, ja tietysti leiriläisillä on mahdollisuus hiljentymiseen sekä mukavaa yhdessäoloon.
Leirin hinta:  2 hh 105€ / 1hh 125€.
Hintaan sisältyy  bussikuljetukset, leirin ohjelma sekä täysihoito.

Leirin hakuaika on alkanut ja hakemuksia pyydetään toimittamaan pe 13.4.2018 mennessä. 
Tästä voit tulostaa hakulomakkeen, ole hyvä.

Lisätietoja Sofia Niskaselta, p. 040-3417582.

Tervetuloa mukaan leirille!

Kesäretki Vivamon Raamattukylään lauantaina 9.6.2018  

Tervetuloa mukaan retkelle Vivamon Raamattukylään! Lähdemme kohti Lohjaa klo 9.30 Eerikinkatu 3 ja paluumatkalle klo 16, Turussa n klo 17. Vivamossa syömme lounaan yhdessä, jonka jälkeen näemme näytelmän nimeltä "Paavalin salaisuus". Näytelmä esitetään ulkona, joten säänmukainen varustus. Näytelmässä myös vaelletaan eri tapahtumapaikoille, joten hyvät jalkineet jalkaan. Ohjelma sopii kaikenikäisille. Esityksen jälkeen nautimme kahvit.                                          

Hinta 35€. Kysy erikseen opiskelija- ja perhehintoja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Diakoniatyöntekijä Noora Nurmi 040-3417581, noora.nurmi@evl.fi tai kerhojen yhteydessä kevään aikana. Sitovat ilmoittautumiset ruokavalioineen 31.5. mennessä

Paavalin salaisuus

 

 

Sinappi
Sinapin hiekkaranta