Ajankohtaista:

Yksi aikamme kuuluisimpia bassoja, maailman tunnetuimmilla oopperalavoilla esiintynyt Jaakko Ryhänen konsertoi tunnelmallisessa joulukonsertissa Piikkiön kirkossa 19.12.2018 klo 19.00. 

Konsertti on Suomessa kirkkoja täyteen vetäneen Jaakko Ryhäsen ainoa konsertti Turun seudulla tänä jouluna. Ohjelmassa on tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin lauluja Sibeliuksesta Wennerbergiin, jotka virittävät kauniisti joulun tunnelmaan.

Konsertissa kuullaan myös urkusooloja Tiina Ilosen esittämänä. Ville Urponen huolehtii laulujen säestyksistä uruilla ja pianolla. Ohjelmassa on myös kaksi yhteislaulua, joten yleisö pääsee itsekin laulamaan.

Tule laulamaan joululauluja Ihan vaan Pubiin! Tutut joululaulut soivat maailman lasten hyväksi. Joulun kunniaksi myös joulupukki ja tonttu esiintyvät Ilonen House Bandin kanssa. 

Improvisoinnin ja jammailun ohessa jutut yleensä lähtevät hieman lapasesta, mikä tuo  lisähupia lämpimään joulutunnelmaan.

Tapahtuman järjestää Piikkiön seurakunta yhdessä Ihan vaan Pubin kanssa. Tapahtumaan ei ole pääsymaksua, ja kaikki ovat tervetulleita.

 

Tervetuloa mukaan monipuoliseen musiikkitoimintaan!

Valitse itsellesi sopiva ryhmä: Muskarit, kuorot ja bändit                 

Soitto- ja laulutunnit: www.musiikkikouluilonen.fi

Tutustu myös seuraaviin sivuihin:

Konsertit

Häämusiikki

Siunaustilaisuuden musiikki

Piikkiön urkuyhdistys

Kauneimmat Joululaulut

Lisätietoja: Tiina Ilonen 0440 705868 tiina.ilonen(at)evl.fi