Kerhoja ja toimintaa - ei ilmoittautumista

 

Tule perhekerhoon! Olet sydämellisesti tervetullut mukaan lähes joka perjantai klo 9.30-12 srk-keskuksen lastensiivessä kokoontuvaan kerhoon. Syksyllä jatketaan!

Lasten kirkkohetket tarjoavat Taivaan Isän rakkautta ja lämpöä sekä lapsille että vanhemmille. Kokoonnumme Piikkiön kirkossa seuraavina perjantaiaamuina klo 9.30:  Syksyllä jatketaan. Tervetuloa! Perhekerho alkaa näinä aamuina vasta hartauden jälkeen.

Vauvakahvila keskiviikkoisin klo 12.30-14.00. Kahvila on tarkoitettu vanhemmille ja perheille, joille on syntymässä tai juuri syntynyt ensimmäinen lapsi. Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia kahvikupposen äärellä! Lisätietoja: Marjo Hyppänen, p. 040 - 3417 725. Syksyllä jatketaan.

Masuryhmä kokoontuu pappilassa (Pappilantie 4). Ryhmä on tarkoitettu odottaville äideille ja sen tapaamiset ovat seuraavina keskiviikkopäivinä klo 17.30: Syksyllä jatketaan. Vetäjänä on Marjo Aaltonen.

Äitien oma ilta! Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan, teemailtoihin ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!

Syksyllä jatketaan täälläkin.

 

Tarjoilu toimii pääsääntöisesti nyyttäriperiaatteella; seurakunta tarjoaa kahvin, teen ja mehun.