Pallivahan seurakuntakeskus

Paltankatu 2, 20360 Turku
040 341 7150

Pallivahan seurakuntakeskus

PALLIVAHAN SEURAKUNTAKESKUS ON SULJETTUNA TOISTAISEKSI.

***

Pallivahan seurakuntakeskus on merkittävän turkulaisen arkkitehdin Pekka Pitkäsen käsialaa. Moderni kirkkosali ja seurakuntakeskus yhdessä muodostavat toimivan kokonaisuuden. Rakennus on suunniteltu niin, että sen suojiin voi samanaikaisesti kokoontua kymmenkunta eri piiriä. 

Värityksensä puolesta rakennus sulautuu suomalaiseen mäntymaisemaan vilkkaan Tampereentien varrella. Rakentamisessa on käytetty Santamäen tummaa tiiltä. Lattia, alttari, kastemaljan alusta ja saarnatuoli ovat betonia. Kaunilla paikalla mäntymäen keskellä sijaitseva seurakuntakeskus vihittiin käyttöön 1968.

Pallivahan seurakuntakeskus juhlatilana

Seurakuntakeskuksessa kirkkosali ja juhlasali sijaitsevat saman katon alla. Esimerkiksi ristiäisissä tai häissä on helppoa siirtyä kirkkosalista suoraan juhlasalin puolelle. Pallivahan seurakuntakeskus soveltuukin hyvin perhejuhlien viettämiseen. Kirkkosaliin mahtuu 260 henkilöä.

Seurakuntasaliin mahtuu enimmillään 100 henkilöä. Lisäksi käytettävissä ovat pieni seurakuntasali (enintään 40 henkilöä) ja kerhotila (enintään 70 henkilöä). 

Seurakuntasaleissa ja kerhotilassa on mahdollista viettää muistotilaisuuksia tai muita perhejuhlia erikseen sovittavina aikoina.

Seurakuntasalissa on vieraiden käytössä piano, datatykki, piirtoheitin ja valkokangas. Kirkkosalin puolella on urkujen lisäksi flyygeli.

Myös seurakuntakeskuksen keittiö astioineen on käytettävissä. Keittiöissä voi lämmittää tai valmistaa tarjoiluja tai tarjoilussa voi käyttää haluamiaan pitopalveluita. Kahvikuppeja on noin 250 hengelle ja ruokailukalustoa noin 200 hengelle. Hiljattain uudistettu seurakuntakeskuksen keittiö on todella tasokas ja tilava.

Parkkipaikat

Pallivahan seurakuntakeskuksen pihalta löytyy parkkialue. Sen lisäksi auton voi pysäköidä kadun varrelle. Tilaan pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä, joiden aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Turun kaupungin palvelusta.

Esteettömyys

  • Seurakuntakeskukseen on  helppo pääsy liikuntaesteisille
  • Seurakuntakeskukseen on pääsy näkövammaisille
  • Tilasta löytyy inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla