Kaikille avointa toimintaa

Avointen ovien toiminta on kaikille ilmaista eikä sinne tarvitse ilmoittautua, riittää että tulet paikalle! Mainoksissa on erikseen mainittuna, jos tapahtumaan vaaditaan ilmoittautumista ja osallistumismaksua. Tule rohkeasti mukaan!

Nuortenillat

 

Papinholmassa avoimet ovet kutsuvat hengaamaan aina keskiviikkoisin klo 16.00-20.00. Papinholma sijaitsee aivan Kuusiston sillan kupeessa (mantereen puolella), Käräjäkalliontie 4, 20780 Kaarina. Kevään 2018 nuortenillat alkavat taas ke 17.1. ja jatkuvat aina juhannusviikolle asti.

Voit tulla paikalle hengailemaan, hörppäämään kupin kahvia tai teetä, syömään, höpöttelemään, pelailemaan, soittelemaan, tekemään läksyjä, oleilemaan tai muuten vaan notkumaan! Ota mukaan kavereita tai tule tänne etsimään uusia! Kaikki ovat tervetulleita.

 

 

Veisumessut

 

Veisumessun suunnittelevat ja toteuttavat nuoret. Messussa lauletaan Nuoren Seurakunnan Veisukirjan lauluja virsien sijaan ja hyödynnetään Lönnebon rukoushelmiä. Veisumessun jälkeen on tarjolla teetä ja kahvia T-jatkoilla.

Haluaisitko sinä tulla mukaan vastuuseen? Osaatko lukea tai kirjoittaa? Soittaa tai laulaa? Nostaa tavaroita? Käyttää tietokonetta? Keittää kahvia? Jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Ota rohkeasti yhteyttä Johannaan tai Minnaan!

Kevään 2018 messut ovat
sunnuntaina 28.1., 4.3., 25.3. ja 29.4. klo 14-14.45 Kaarinan kirkossa.

 

nuorten jalat ilmassa