Kaikille avointa toimintaa

Avointen ovien toiminta on kaikille ilmaista eikä mukaan tarvitse ilmoittautua, riittää että tulet paikalle! Mainoksissa on erikseen mainittuna, jos tapahtumaan vaaditaan ilmoittautuminen. Tule rohkeasti mukaan!

Nuortenillat

 

Papinholmassa avoimet ovet kutsuvat hengaamaan aina maanantaisin (huom. muuttunut päivä!) klo 16.00-20.00. Papinholma sijaitsee aivan Kuusiston sillan kupeessa (mantereen puolella), osoite on Käräjäkalliontie 4. Syksyn 2018 nuortenillat alkavat taas maanantaina 3.9. ja jatkuvat aina jouluviikolle asti.

Voit tulla paikalle hengailemaan, hörppäämään kupin kahvia tai teetä, syömään, höpöttelemään, pelailemaan, soittelemaan, tekemään läksyjä, oleilemaan tai muuten vaan notkumaan! Ota mukaan kavereita tai tule tänne etsimään uusia! Kaikki ovat tervetulleita.

Veisumessut

 

Veisumessun suunnittelevat ja toteuttavat nuoret. Messussa lauletaan Nuoren seurakunnan veisukirjan lauluja virsien sijaan ja hyödynnetään Lönnebon rukoushelmiä. Veisumessun jälkeen on tarjolla teetä ja kahvia T-jatkoilla.

 

Haluaisitko sinä tulla mukaan tekemään yhteistä jumista? Osaatko lukea tai kirjoittaa? Soittaa tai laulaa? Nostaa tavaroita? Käyttää tietokonetta? Keittää kahvia? Jokaiselle löytyy oma tehtävä! Ota rohkeasti yhteyttä Jensiin!

Syksyn 2018 Veisumessut ovat Kaarinan kirkossa klo 14.00

  • 2. syyskuuta (syksyn koulutusten startti)
  • 30. syyskuuta (isko- ja kerhonohjaajaleirin päätös)
  • 4. marraskuuta (pyhien leirin päätös)
  • 25. marraskuuta (riparistartti)

Nuorten bändi

Syksyllä 2018 käynnistetään myös nuorten bändi. Kurkkaa lisää Musiikki-sivuilta ja kysy Jensiltä!

 

Lautapelikerho

Littoisten seurakuntatalolla tiistaisin klo 18-21.

nuorten jalat ilmassa