Kaikille avointa toimintaa

Avointen ovien toiminta on kaikille ilmaista eikä sinne tarvitse ilmoittautua, riittää että tulet paikalle! Mainoksissa on erikseen mainittuna, jos tapahtumaan vaaditaan ilmoittautumista ja osallistumismaksua. Tule rohkeasti mukaan!

Nuortenillat

 

Uudessa nuortentalossamme Papinholmassa avoimet ovet kutsuvat hengaamaan koko kevään aina keskiviikkoisin klo 16.00-20.00. Papinholma sijaitsee aivan Kuusiston sillan kupeessa (mantereen puolella), osoite on Käräjäkalliontie 4, 20780 Kaarina. Kevään ensimmäinen nuortenilta on 11.1. ja viimeinen  21.6.

Mitä nuortenillassa sitten tehdään? No ei mitään! ...ainakaan ohjatusti. :) Voit tulla paikalle hengailemaan, hörppäämään kupin kahvia tai teetä, syömään, höpöttelemään, pelailemaan, soittelemaan, tekemään läksyjä, oleilemaan tai muuten vaan notkumaan! Ota mukaan kaveri tai useampi, tai tule tänne etsimään uusi, kaikki ovat tervetulleita.

 

 

Veisumessut

 

Veisumessun suunnittelevat ja toteuttavat nuoret. Messussa lauletaan Nuoren Seurakunnan Veisukirjan lauluja virsien sijaan ja hyödynnetään Lönnebon rukoushelmiä. Veisumessun jälkeen on tarjolla teetä ja kahvia T-jatkoilla.

Haluaisitko sinä tulla mukaan vastuuseen? Osaatko lukea tai kirjoittaa? Soittaa tai laulaa? Nostaa tavaroita? Käyttää tietokonetta? Keittää kahvia? Jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Ota rohkeasti Johannaan tai Jensiin!

Kevään messujen päivämäärät on 22.1., 12.2.,12.3., 23.4. ja silloin siis klo 14-14.45 Kaarinan kirkossa nähdään!

Toukokuussa osallistumme yhteiseen Suvivirsikirkkoon 21.5. Turun Tuomiokirkossa

 

nuorten jalat ilmassa

Ota yhteyttä

Johanna Käppi
nuorisotyönohjaaja
Kaarinan seurakunta
 
Jens Salama
nuorisotyönohjaaja
Kaarinan seurakunta