Tervetuloa Katariinanseurakuntaan!

 

Tutustu seurakuntamme toimintaa ohjaavaan strategiaan

Lämpimästi tervetuloa talven jumalanpalveluksiin, kerhoihin, pienryhmiin, mukaviin iltoihin ja tapahtumiin. Ajankohtaiset asiat, tapahtumanostot ja uutiset on koottu kuvalinkeiksi, joita klikkaamalla saat lisätietoa.

Yhteisvastuukeräys on alkanut! 


Vuonna 2024 Yhteisvastuu auttaa nuoria, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuutensa hyvään elämään Suomessa ja maailmalla.
Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen voit auttaa pienelläkin summalla.

Katariinanseurakunnan MobilePay -numero 96012.

Käyttämällä viitenumeroa 301181 lahjoituksesi kohdistuu Katariinanseurakunnan keräykseen seuraavien valtakunnallisten tilinumeroiden kautta:

Saajan koko nimi:  Yhteisvastuu/Kirkkopalvelut
Aktia FI82 4055 0010 4148 41
Nordea FI16 2089 1800 0067 75
Pohjola pankki FI14 5000 0120 2362 28

Kiitos lahjastasi!

Huojenna huoliasi

 
Turun ja Kaarinan seurakuntien keskustelutuesta löydät kuuntelevan korvan ja tukea elämän eri tilanteisiin. Sinulla on mahdollisuus tavoittaa pappeja ja diakoniatyöntekijöitä, saada apua elämän kysymysten selventämiseen, lohdutuksen sanoja, sekä tukea toivon ja ilon löytämiseen. Keskustelutuki on maksuton ja palvelee kaikkia kaupunkilaisia Turussa ja Kaarinassa. Ajanvarauksen pääset tekemään sähköisesti.

Diakonian ajanvaraus tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11.30 käymällä Varissuon kirkolla tai soittamalla p. 040 341 7172.

Katariinan srk-toimistolta tapahtumista lisätietoja arkisin 9-15 p. 040 341 7350. Voit myös jättää sähköpostia, jos haluat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeemme tilaajaksi: tuula.a.lehtonen@evl.fi

Jos sinulla on mielessäsi aiheita, joiden puolesta toivot rukousta, voit lähettää rukouspyynnön seurakunnan nettilomakkeen kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Avoin rukouspiiri rukoilee kaikkien lähetettyjen pyyntöjen puolesta.

Kirkko on mukana elämän käännekohdissa, ilossa ja surussa. Liity kirkkoon.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Voit virkistyä esim. iltavirsien parissa tai seurata tapahtumia striimilähetyksinä. Toivomme, että löydät kanavalta jotain itseäsi kiinnostavaa. Tervetuloa seuraamaan!

Tutustu sosiaalisen median kanaviimme. 
Suositut iltavireet soivat joka torstai klo 21 facebook-kanavalla. Käy kurkkaamassa!

Ajankohtaista ja tapahtumien kuvalinkit

Pyhän Katariinan kirkon sisällä olevat QR-laatat ja niihin liittyvät ääniopasteet, sekä pappilanmäen historiasta kertovat opastaulut ovat valmistuneet.

Tuhkakeskiviikkona 14.2. käynnistyy kirkon vuosittainen Ekopaasto-kampanjaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jossa innostetaan suomalaisia mukaan kestävän kehityksen huomioivaan elämäntapaan. Ekopaastoa vietetään tuhkakeskiviikosta pääsiäislauantaihin teemalla  ”Arjen tekoja, toivon sanoja”. PaastokalenteriLinkki avautuu uudessa välilehdessän luukut tarjoavat rohkaisevia elämänohjeita, lempeitä ehdotuksia, rukouksia ja lainauksia virsistä.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

Katariinanseurakunnan henkilökuntaa yhteiskuvassa.