Lähetystyö Tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Se on Jeesuksen antama tehtävä ja uskottu meille kaikille. Jokainen voi ja saa olla mukana käyttäen omia lahjojaan ja mahdollisuuksiaan.

Lue lisää Turun tuomiokirkkoseurakunnan nimikkolähetyskohteista tämän linkin takaa.

Voit osallistua lähetystyöhön rukoilemalla lähetystyön, omien nimikkolähettiemme ja –kohteidemme puolesta. Olet tervetullut mukaan piiriemme toimintaan, osallistumaan lähetysretkille, myyjäistalkoolaiseksi tai ostoksille myyjäisiin. Nauttimalla kahvikupposen lähetyskahvila Domcaféssa Tuomiokirkon porrastasanteen holvikellarissa olet myös mukana tukemassa lähetystyötä. Voit myös tulla lähetyskahvila Domcafén vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi.

 

Toimintaa kesällä 2022

Toivoa Naisille -piiri

Kansainvälinen Toivoa Naisille -rukouspiiri toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Lämpimästi tervetuloa mukaan rukoilemaan naisille parempi tulevaisuus!

Piiri kokoontuu parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30 osoitteessa Vähä Hämeenkatu 12c. Lisätiedot: Pirjo Hintsa, pirjo.hintsa@kolumbus.fi Toivoa Naisille -rukouspiiri on kesätauolla. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan taas syksyllä! 

Käsityöpiiri Puikkoset

Lämminhenkinen neulontapiiri Puikkoset kokoontuu tiistaisin klo 13-15.00 Domcaféssa. Puikkoset kutovat seurakunnan vastasyntyneille lapsille kastelahjaksi pieniä villasukkia. Yhdessä neulomisen ilon lisäksi langoista syntyy myös hyvää mieltä! Lisätiedot Anna-Liisalta, p. 0400 786 522.

Domcafé

Domcafé perustettiin vuonna 1995 osaksi lähetystyön vapaaehtoistoimintaa ja tukemaan Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyötä maailmalla. Kahvila toimii Tuomiokirkon kivijalassa kesäkahvilana ja kirkkokahveille. 

Domcafé on avoinna 26.5. - 14.8. 2022 joka päivä klo 11-17.00. Lämpimästi tervetuloa maistamaan uutta nimikkoleivostamme "Vaeltajan unelmaa". Leivoksen ulkoasun innoittajana on toiminut Tuomiokirkko ja erityisesti sen holvit. Se on saanut inspiraatiota myös pyhiinvaelluksesta, josta merkkinä valkosuklainen logo. Pääraaka-aineena leivoksessa on passionhedelmä! Tervetuloa tutustumaan!  

Domcafén tietovisa

Domacen tietovisailijat kokoontuvat joka torstai Domcaféssa! Kesäkaudella klo 17.30. Tervetuloa visailemaan! 

Löydät meidät Facebookista klikkaamalla tätä linkkiä

Domcafén tapahtumista voit lukea Domcafén omalta sivulta tämän linkin takaa

sisäkuva Domcafésta jossa neljä pöytää tuoleineen sekä ikkuna, ikoni ja kynttilä.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori | Reverend
Tuomiokirkkoseurakunta

Kansainvälinen työ ja lähetys | International work and mission