Hyppää sisältöön

Seurakuntavaalit Turussa ja Kaarinassa

Tule seurakuntavaalien infotilaisuuteen keskiviikkona 24.8. klo 17-19 Aureliaan, Aurakatu 18. Haluatko vaikuttaa siihen, miten seurakuntasi toimii? Ryhdy päättäjäksi! Nyt etsitään luottamushenkilöitä Turun ja Kaarinan seurakuntiin kaudelle 2023-2026.

Mukana tilaisuudessa ovat Kirkkopalvelut ry:n kampanjaedustaja Annmari Salmela ja Nuorten aikuisten vaikuttamisryhmä NAVI sekä Turun ja Kaarinan nuorten hallitus. Kirkkoherroista paikalla on yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, Kaarinan kirkkoherra Ville Niittynen. Kokeneina luottamushenkilöinä mukana ovat seurakuntaneuvoston ja yhteisen kirkkovaltuuston jäsenet Seppo Lehtinen, Petra Lindblad ja Juha Nappu.

Tarjoamme innostavaa keskustelua ja tukea ehdokkaaksi lähtemiseen. Tule siis paikalle!

***

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntavaalit pidetään marraskuussa 2022. Ehdokasrekrytointi on nyt käynnissä. Tule mukaan vaikuttamaan oman seurakuntasi ja tulevaisuudessa myös kokonaiskirkon päätöksentekoon!

Ennakkoäänestys on 8.–12.11. ja varsinainen vaalipäivä 20.11. Vaalien teema on tänä vuonna "Uskottu toivottu rakastettu". Teema tulee kirkon Ovet auki -strategiasta, jonka mukaan kirkon on kutsuttava mukaan aivan kaikki ihmiset. Kampanja sisältääkin viestin "tule ehdokkaaksi ja äänestä sellaisena kuin olet".

Päätöksenteosta Turun ja Kaarinan seurakunnissa voit lukea Päätöksenteko-sivuiltamme.

Seurakuntavaalit järjestetään 20.11.2022

Tärkeät päivämäärät:

Ehdokasasettelu päättyy
15.9.

Ennakkoäänestys
8.–12.11.

Vaalipäivä
20.11.