Uutislistaukseen

Diakonian leireille ja retkille haetaan leiriavustajia

Turun ja Kaarinan seurakuntien diakonialeireillä ja -retkillä työskentelee joka kesä nelisenkymmentä leiriavustajaa auttaen leirien toteuttamisessa. Tulevalle kesälle kaivataan nyt 10-15 uutta leiriavustajaa.  

Kuvassa kädet nurmikolla säteittäin niin että sormenpäät koskettavat.

Leiriavustajia haetaan perheleireille, vammaistyön leireille sekä ikäihmisille suunnatuille leireille ja retkipäiviin. Yhdessä työntekijöiden kanssa leiriavustaja varmistaa leirin sujuvuutta, avustaa tarpeen mukaan eri tehtävissä ja on mukana toteuttamassa leirin ohjelmaa osana leirijoukkoa. Leiriavustajan rooli on tärkeä leirin tunnelman ja yhteisöllisyyden muodostumisessa. 

Seurakuntien leireillä avustajan tulee olla leirin alkaessa 17 vuotta täyttänyt ja evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Lisäksi uudelta avustajaksi hakevalta edellytetään leiriavustajakurssin suorittamista. Kahden päivän leiriavustajakurssi järjestetään maaliskuussa maanantaina 14.3. klo 16.30-18.30 ja lauantaina 19.3. klo 8–16. Tehtävästä maksetaan pieni palkkio.

Leiriavustajaksi voi ilmoittautua 6.3.2022 mennessä www.lyyti.in/diakonianleiriavustajaksi2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Tuossa osoitteessa on myös yhteystiedot lisätietojen kysymiseksi. 
 

(Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän viestintä 17.2.2022 / MV)

18.2.2022 13.11