Uutislistaukseen

Jouluinen Supersunnuntai 12.12.

Jouluinen SuperSunnuntai 12.12. kutsuu mm. myyjäisiin ja laulamaan joululauluja. Ohjelmassa myös suosittu Eläinten joulurauhanjulistus.  

Sunnuntain ohjelmasta kertova mainos.

SuperSunnuntai alkaa Mikaelinkirkossa Joululaulujen messulla klo 11. Messun jälkeen on seurakuntakodilla tarjolla lounasta (joulupuuro ja torttu, vapaaehtoinen maksu) ja uudistetut Joulumyyjäiset klo 12.30–14.30. Mikaelinkirkolla alkaa vuorostaan klo 13 Marko Hakanpään Urkutuokio ja urkujen esittely.

Kirkonmäellä on klo 14 perinteinen Eläinten joulurauhanjulistus yhteistyössä Turun Eläinsuojeluyhdistyksen kanssa. Seurakuntakodin jouluisina välipala-ohjelmina on tarjolla Lasten ja perheiden joulujuhla ulkona Mikonmökin edustalla (Puistok.13, sisäpiha) klo 14.30–15.30, jossa vietetään perheiden pikkujoulua. Jouluun valmistautuville aikuisille on tarjolla klo 14.30 alkaen seurakuntakodilla ja sen "klubisiivessä" kolme eri vaihtoehtoa: Pipareiden koristelua Mikaelin lähiökiertuetta varten seurakuntakodin kahviossa, Korttipaja ja Neulontanurkkaus sekä Suomi-kahvila, jossa voi keskustelemalla auttaa maahanmuuttajien suomen oppimista klubisiivessä. 

Päivä päättyy kahteen isoon joululaulutapahtumaan Mikaelinkirkossa. Klo 16 Kauneimpia joululauluja lauletaan SUMU Big Bandin johdolla svengaavasti ja klo 18 luvassa on perinteisemmät joululaulut urkujen säestyksellä.

Jatkopaikkana avautuu klo 17.30 Mikonmökissä Kansainvälinen kahvila (International Cafe). Tervetuloa SuperSunnuntaina piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi.  

HUOM! Klo 18 Kirkko kohtaa tilaisuus Kakolassa on peruttu! 

Koronaohjeistukset päivittyvät viranomaisohjeistuksien mukaan. Tällä tietoa koronapassi tarvitaan seurakuntasalin puolella oleviin tapahtumiin: ruokailuun, myyjäisiin ja piparipajaan sekä Kauneimpiin joululauluihin kirkossa. 

Seuraavat SuperSunnuntait ovat 30.1. ja 13.2.    

Turun Mikaelinseurakunta 5.12.2021 / PJ, TH

Sun Dec 05 22:06:00 EET 2021