Uutislistaukseen

Korkeuksia kohti – kirjailijailta Tuomiokirkossa Anneli Kannon ja Marjatta Lehtovirran kanssa

Kirjailijat Anneli Kanto ja Marjatta Lehtovirta kertovat Tuomiokirkon kirjailijaillassa uusimmista teoksistaan perjantaina 13.8.2021 klo 17. 

Anneli Kannon ja Marjatta Lehtovirran kasvokuvat.

Anneli Kanto on tamperelainen kirjailija ja käsikirjoittaja. Kanto on kirjoittanut sisällissotaan ja 1600-luvulle sijoittuvia historiallisia romaaneja. Hänen uusin teoksensa, 1500-luvun alkuun ajoittuva Rottien pyhimys, kertoo Hattulan Pyhän Ristin kirkkoa koristaneista seinämaalareista. 

Marjatta Lehtovirta on tamperelainen psykologi, tietokirjailija ja runoilija. Vuonna 2018 Lehtovirralta ilmestyi tietokirja Druidiset sirut Santiago de Compostela kutsuu, jossa uppoudutaan pyhiinvaellusreittien taustoihin, tarinoihin ja historiaan.  Lehtovirran uusin runokirja, Kävelen joen väärää puolta, käsittelee isoja aiheita: elämää, kuolemaa ja niiden mysteeriä. 

Kirjailijoiden omien esitysten jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kysyä kysymyksiä kirjailijoilta ja tilaisuuden päätyttyä ostaa kirjoja suoraan kirjailijoilta. 

Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin. Tilaisuudessa on vahva maskisuositus ja osallistujat ohjataan istumaan koronaturvavälejä noudattaen. Tapahtumaan toivotaan osallistumaan ainoastaan täysin terveenä ja käsihygieniasta huolehtien. Tilaisuus myös striimataan. Suoran verkkolähetyksen linkki löytyy lähempänä tilaisuuden alkua Turun tuomiokirkkoseurakunnan facebook-sivuilta

Tilaisuuden järjestää Turun kaupungin ja evankelisluterilaisen kirkon Pyhiinvaelluskeskus yhteistyössä Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa.

(Pyhiinvaelluskeskus ja seurakuntayhtymän viestintäpalvelut 12.8.2021)
 

Thu Aug 12 11:53:00 EEST 2021