Uutislistaukseen

Merkitys-mediakampanja näkyy Turun katukuvassa

Usean kristillisen seurakunnan yhteistyönä Turun katukuvaan ovat tällä viikolla ilmestyneet Merkitys-raamatunlausekampanjaan liittyvät mainokset. 

Pylväsmainos, jossa lukee

Led-valotauluissa, valopylväissä, mainostauluissa, banderolleissa, busseissa, bussipysäkeillä on nähtävissä kymmenkunta Jeesuksen tunnettua lausumaa useammalla kielellä. Koronapandemian keskellä niiden tarkoitus on tuoda toivoa sekä innostaa raamatunlukuun ja seurakuntayhteyden etsimiseen. Kampanjan suojelijana toimii arkkipiispa Tapio Luoma.

- Minulle itselleni Raamatussa tärkeintä on aina ollut rohkaisu ja voima, jonka sen sivuilta löydän. Koen, että siinä Jumala itse lähestyy minua. Varsinkin epävarmoina aikoina, kuten kuluneen runsaan vuoden aikana, tuo voima ja rohkaisu on tullut tarpeeseen. Raamattu kertoo Jumalan rakkaudesta ja huolenpidosta. Juuri tuollaisia hyviä asioita nyt tarvitaan, Luoma toteaa. 

Merkitys-kampanja kestää elokuun ajan. Yhteiskristillisessä kampanjassa ovat mukana muun muassa Metodistikirkko, Turun helluntaiseurakunta, adventtiseurakunta sekä Kansan Raamattuseura ja evankelis-luterilaisista seurakunnista Henrikin-, Katariinan-, Martin- ja Mikaelinseurakunta. Vastuullisena järjestäjänä on Turku Missio ry. Vastaava kampanja on järjestetty aiemmin Raumalla vuonna 2013. 

(Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän viestintä 12.8.2021 / MV)
 

Thu Aug 12 09:43:00 EEST 2021