Uutislistaukseen

Pahvihahmoilla Yhteisvastuun ja ikäihmisten hyväksi Turun tuomiokirkossa

Hanki oma pahvihahmo Tuomiokirkon penkkiin tai lahjoita muuten vain Yhteisvastuukeräykseen.

Kuvassa rykelmä pahvihahmoja, jotka on valmistettu Yhteisvastuu-tempaukseen.

Turun tuomiokirkon penkeissä istuvat arkkipiispa, Turun kaupunginjohtaja, Turun piispa, kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajat, tuomiorovasti…. Korona-aikana turvalliset pahvihahmot ovat saaneet omat paikkansa kansallispyhäköstä. Yhteisvastuukeräyksen ja vähävaraisten ikäihmisten hyväksi voi nyt hankkia oman pahvihahmon. Lähde mukaan!


Lähimmäisen rakkaus on maailmanlaajuinen kansanliike. Sitä edustaa joka vuosi valtakunnallinen Yhteisvastuukeräys. Keräyksen tunnus on sydän. Keräyskohde vaihtuu joka vuosi. Tänä vuonna kerätään varoja syrjäytyneille tai syrjäytymisvaarassa oleville ikäihmisille. Osa keräyksen tuotosta jää oman seurakunnan ikäihmisten hyväksi tehtävään työhön. Keräyksen suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö.
​​​​​​​Tuomiokirkkoseurakunnan keräystä tukevat myös Mainostoimisto 4D ja Painotalo Painola, jotka yhteistyössä valmistavat pahvihahmot.


Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana keräyksessä ostamalla oma pahvihahmosi Turun tuomiokirkon penkkiin tai lahjoittamalla haluamasi summa keräykseen.


.....


Tarkemmat tiedot/ohjeet lahjoitusta ja pahvihahmon kuvaa varten:

1. Maksa hahmo (40 €/henkilö) MobilePaylla numeroon 79980 TAI tilisiirrolla: Nordea FI16 2089 1800 0067 75 (viite: 301877)

2. Lähetä mahdollisimman tarkka kasvokuva itsestäsi tai ystävästä (kännykän kuvanlaatu riittää hyvin) JA lähetän kuva kuitista/maksusuorituksesta keräyspäällikkö Pete Hokkaselle pete.hokkanen@evl.fi
.....


Keräyslupa: Kirkkopalvelut ry. RA/2020/639. 1.9.2020 alkaen voimassa toistaiseksi.

 

6.5.2021 14.21