Uutislistaukseen

Piirrosmehiläinen ja Skappelin logo.

Koko perheen rastirata rakentui Skanssiin – tervetuloa tutustumaan talvilomalla

19.2.2021 09.51

Kauppakeskus Skanssin viereen on avautunut talvinen rastirata. Eläinteemaisella ulkoradalla on mahdollista seikkailla 21. maaliskuuta asti.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän varhaiskasvattajat ovat rakentaneet leikkimielisen radan Skanssin takapihalle. Rata tarjoaa reipasta talvilomapuuhaa perheen pienimmille.  

– Lapset pääsevät tutustumaan kauppakeskuksen Hani-mehiläismaskottiin ja hänen eläinystäviensä tapaan selvitä talven yli, vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Saija Simanainen esittelee.  

Rasteja on yhteensä kuusi, ja ne on merkitty erivärisillä nauhoilla. Ensimmäinen, punaisen värinen, rasti sijaitsee Skanssin ravintolamaailman puoleisen ulko-oven lähellä. Rastiradan tarkempi ohje löytyy samaisesta ulko-ovesta.      

– Suurimman elämyksen radalla kokee, kun käyttää QR-koodeja ja katsoo niiden kautta avautuvat videot, mutta ilmankin pärjää. Kaikille radan suorittaneille on luvassa pieni yllätys, Simanainen kertoo. 

Rastirata on auki 21. maaliskuuta asti. Kauppakeskus Skanssin osoite on Skanssinkatu 10, Turku. 

Skanssin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsee Turun ja Kaarinan seurakuntien Skappeli, joka on lapsiperheiden oma kohtaamispaikka. Tällä hetkellä tila on suljettu, mutta toimintaan voi osallistua Skappelin Facebookissa ja Instagramissa. Kun ovet taas avataan, olet lämpimästi tervetullut Skappeliin!  

Lue lisää:

 

(Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän viestintä 19.2.2021 / AR)