Uutislistaukseen

Frisbee-urheilijat  toivat frisbeegolfin starttipakkauksia diakonian kautta vähävaraisille lapsille ja nuor... Frisbee-kiekot kävivät luovuttamassa Frisbeegolfseura 7K ry:stä Janne Kuusisto, Nousten fresbeegolf ry:stä Matti Huhtala Ja Frisbeegolfseura Fore Turku ry:stä Matias Kuusisto. Lahjoituksen otti vastaan diakoniasihteeri Sari NIemelä.

Frisbee-urheilijoilta kiekkoja vähävaraisille nuorille

14.12.2020 15.56

Turun seudun frisbee-urheilijat, aktiiviharrastajat ja maahantuoja ovat keränneet satoja frisbeekiekkoja annettavaksi diakonian kautta vähävaraisille lapsille ja nuorille. 

Keräyksen ovat toteuttaneet frisbeegolfseurat Nousten frisbeegolf, Fore Turku ja 7k Turku sekä maahantuoja Prodigy Disc. Kerätyt sekä käytetyt että uudet kiekot on niputettu sopiviksi frisbeegolfin aloituspaketeiksi.

Tällä mukavalla kierrätystavalla kilpailijat ja aktiiviurheilijat toivottavat uudet harrastajat tervetulleiksi radoille ja seuroihin, liikkumaan ulkona ja koronaturvallisen urheilun pariin. Frisbeekiekkopaketteja jaetaan diakonian asiakasperheille Lahja lapselle -keräyksen joululahjojen kanssa.

Turussa on useita frisbeegolfratoja ympäri kaupunkia. Lausteelta, Pansiosta ja Urheilupuistosta löytyvät Turun kaupungin ylläpitämät radat. Suurin osa Suomen frisbeegolfradoista on vapaasti kaikkien harrastajien käytettävissä.

Frisbeekiekkoharrastus sopii kaikenikäisille lapsesta alkaen ja sitä voi harrastaa koko perhe yhdessä. Seuraharrastus, jossa harrastajat saavat ohjeita ja kannustusta, on osassa seuroista ilmaista.

Helppo ja rento frisbeegolf on kehittynyt Suomessa pitkälle ja harrastajamäärät ovat kasvaneet. Suomalaispelaajat ovat saaneet arvokisamenestystä myös ulkomailla. 
 

Kirkon viestintä Turussa ja Kaarinassa 14.12.2020