Uutislistaukseen

Joulukuusi Mikaelinkirkossa.

Koronarajoitusten vaikutus Mikaelinseurakunnan toimintaan (päiv. 16.1.2021)

2.12.2020 12.52

Olemme saaneet 7.1.2021 uudet suositukset Varsinais-Suomen koronaryhmältä sekä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän varautumisryhmältä. Kokoontumisohjeistuksilla pyritään rajaamaan epidemian leviämistä. Rajoitusaikaa on jatkettu ainakin 10.2.2021 asti.

Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelukset toteutetaan videoituina tai striimattuina ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Videoidut tai striimatut jumalanpalvelukset julkaistaan Mikaelinseurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/mikaelinsrk ja nettisivulla mikaelinseurakunta.fi kuitenkin tuttuun aikaan sunnuntaina klo 10. Jumalanpalveluksen jälkeen virtuaaliset kirkkokahvit Facebook-sivun kautta n. klo 10.30 alkaen. Facebook -sivumme kautta lähetämme myös muita julkaisuja, joita olet tervetullut seuraamaan.

Iltamessut jäävät jaksolla pois, samoin Mikaelmessut. Mikaelmessuun voit kuitenkin tulla mukaan myös verkon kautta www.facebook.com/mikaelmessu.

Aikuisten toiminta ja pienryhmätoiminta on pääsääntöisesti tauolla. Mikäli ryhmät jatkavat kokoontumista, ryhmissä saa olla enintään 10 henkilöä ja turvallisuusohjeiden mukaan on toimittava. Tauolla ovat niin ikään seniorikerhot, yleisöluistelu Turkuhallissa jne. Nuorisotila pidetään auki nuorille turvallisuusohjeet huomioiden.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan, mutta siten, että henkilörajaus on 10. Työntekijät eivät sisälly tuohon kymmeneen. Tarkempia tietoja työntekijöiltä.

Poikkeusaikana haluamme olla tavoitettavissa. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse tai sosiaalisen median kautta. Voit myös tulla kanssamme keskustelemaan Mikaelinkirkkoon.

Mikaelinkirkko avoinna ma, ti, to ja pe klo 11-16, ke klo 11-18, la klo 10-15 sekä sunnuntaisin klo 12-14.  (Työntekijä paikalla Mikaelinkirkossa aikataulut ilmoitamme pikimiten)

Vuosi 2021 on Mikaelinseurakunnan juhlavuosi. Mikaelinseurakunta täyttää 100 vuotta. Ajasta aikaan Jumala on siunannut seurakuntaamme ja tästä siunauksesta saamme olla osallisia tulevinakin aikoina. Jumalan hyvää siunausta vuodelle 2021!

Turun Mikaelinseurakunta 16.1.2021 / Timo Hanttu