Uutislistaukseen

Joulukuusi Mikaelinkirkossa.

Koronarajoitusten vaikutus Mikaelinseurakunnan toimintaan (päiv. 25.3.2021)

2.12.2020 12.52

Uudet suositukset 23.3.2021 Varsinais-Suomen koronaryhmältä sekä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän varautumisryhmältä. Rajoitusaikaa jatkettu 26.4. asti. Turun alueelle on todennäköisesti tulossa uusia liikkumista ja kokoontumista rajoittavia ohjeistuksia.

MIKAELINKIRKKO AVOINNA JA TYÖNTEKIJÄ TAVATTAVISSA

Mikaelinkirkko avoinna (
Puistokatu 16) ma-pe klo 11-17, la klo 10-15 sekä sunnuntaisin klo 12-14.  (10 henkilön rajaus). Työntekijä on tavattavissa ma-pe klo 15-17 ja su klo 12-14. Tuolloin sinulla on mahdollisuus keskusteluun, sielunhoitoon, rippiin ja rukoukseen.  Poikkeusaikana haluamme olla mahdollisimman hyvin tavoitettavissa. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse tai sosiaalisen median kautta. 

HILJAINEN VIIKKO JA PÄÄSIÄINEN 

Kirkko avoinna palmusunnuntaina klo 12-14, maanantaista kiirastorstaihin klo 11-17, pääsiäislauantaina klo 10-15 sekä pääsiäispäivänä klo 12-14. Huom! Kirkko suljettu pitkäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä. 

Työntekijä on tavattavissa palmusunnuntaina ja pääsiäispäivänä klo 12-14 sekä hiljaisen viikon maanantaista kiirastorstaihin to klo 15-17. Mahdollisuus keskusteluun, sielunhoitoon, rippiin ja rukoukseen

EHTOOLLISHETKI MIKAELINKIRKOSSA KESKIVIIKKONA 

Perinteisen iltamessun paikalla on Mikaelinkirkossa keskiviikkona ehtoollishetki klo 17-17.30. Ehtoollista jaetaan maksimissaan 6 hengen ryhmissä. Vahtimestari ohjaa tulijoita kirkon eteisessä. 

Lisäksi hiljaisella viikolla to 1.4. klo 19 Kiirastorstain ehtoollinen

JUMALANPALVELUKSET VERKOSSA

Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelukset toteutetaan videoituina tai striimattuina ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Videoidut tai striimatut jumalanpalvelukset julkaistaan Mikaelinseurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/mikaelinsrk ja nettisivulla mikaelinseurakunta.fi kuitenkin tuttuun aikaan sunnuntaina klo 10. Jumalanpalveluksen jälkeen virtuaaliset kirkkokahvit Facebook-sivun kautta n. klo 10.30 alkaen. Facebook -sivumme kautta lähetämme myös muita julkaisuja, joita olet tervetullut seuraamaan. Mikaelmessu verkossa Mikaelinseurakunnan facebook -sivulla joka toinen sunnuntai klo 17.

VIIKKOTOIMINTA

Aikuisten toiminta ja pienryhmätoiminta on pääsääntöisesti tauolla. Mikäli ryhmät jatkavat kokoontumista, ryhmissä saa olla enintään 6 henkilöä ja turvallisuusohjeiden mukaan on toimittava. Tauolla ovat niin ikään seniorikerhot, yleisöluistelu Turkuhallissa jne. Nuorisotila pidetään auki nuorille turvallisuusohjeet huomioiden.

KIRKOLLISET TOIMITUKSET

Kirkolliset toimitukset hoidetaan, mutta siten, että henkilörajaus on 6 (pastoraalinen tilanne huomioidaan). Työntekijät eivät sisälly tuohon kuuteen. Tarkempia tietoja työntekijöiltä.

JUHLAVUOSI 2021 - MIKAELINSEURAKUNTA 100 VUOTTA

Vuosi 2021 on Mikaelinseurakunnan juhlavuosi. Mikaelinseurakunta täyttää 100 vuotta. Ajasta aikaan Jumala on siunannut seurakuntaamme ja tästä siunauksesta saamme olla osallisia tulevinakin aikoina. Jumalan hyvää siunausta vuodelle 2021!

Turun Mikaelinseurakunta 25.3.2021 / Timo Hanttu